Hands-on: iOS 14 beta 7-wijzigingen en functies [Video]

Gisteren Apple heeft de zevende iOS 14-bèta uitgebracht, en het wordt geleverd met een aantal opmerkelijke updates. Bekijk onze korte hands-on video-walkthrough terwijl we nieuwe iOS 14 beta 7-wijzigingen en -functies verkennen.

Wat is er nieuw in iOS 14 beta 7?

  • Bijgewerkte App Library-categorieën
  • Nieuw behang

Hoewel er duidelijk niet veel nieuwe iOS 14 beta 7-wijzigingen en -functies zijn, zijn de weinige veranderingen die opvallen relatief opmerkelijk. Eerst en vooral zijn er de broodnodige verfijningen in de app-bibliotheek. Meer specifiek zijn automatisch organiserende app-categorieën bijgewerkt met meer relevante mappen zoals Productiviteit en Financiën, Reizen en Winkelen en eten. Deze nieuwe categorieën zouden het gemakkelijker moeten maken om de apps te vinden die u zoekt in de app-bibliotheek.

De App Library is een grote verandering in de manier waarop iOS werkt, en de grootste verandering in de manier waarop apps op de iPhone zijn georganiseerd sinds de App Store debuteerde. Ik hoop dat Apple doorgaat met het verbeteren van de app-bibliotheek om deze gebruiksvriendelijker te maken.

Video: iOS 14 bèta 7-wijzigingen en functies

Abonneer je op 9to5mac op YouTube voor meer video’s

De andere opvallende functie in iOS 14 beta 7 is de toevoeging van zes nieuwe achtergronden met het iconische zes kleuren-thema van Apple uit het klassieke logo. Deze nieuwe achtergronden hebben lichte en donkere versies met variaties voor elk van de zes kleuren in het logo.

Wat interessant is aan deze nieuwe achtergronden, is dat de donkere versies allemaal hetzelfde zijn en eenvoudig de kleur verwisselen voor een zwarte achtergrond. Een echte variatie tussen de donkere en lichte versies zou hebben geresulteerd in 12 nieuwe wallpapers in plaats van slechts zes. Mijn suggestie is dat Apple de kleur van het behang een donkerdere kleur geeft, in plaats van voor een geheel zwarte achtergrond te gaan.

READ  De nieuwe digitale versie van PlayStation 5 is ontdekt; Om te beginnen met verzenden eind juli

Naarmate we steeds dichter bij de iOS 14 GM-release komen, kun je verwachten dat nieuwe wijzigingen en functies zullen afnemen. Wat vind je van deze twee nieuwe verbeteringen in iOS 14 beta 7? Geluid uit in de reacties hieronder met je gedachten.

FTC: we gebruiken automatische affiliate-links die inkomsten genereren. Meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

Written By
More from Aubrey Mason

Tijdcapsule die 2000 voet onder de Ram-tempel in Ayodhya moet worden gehouden

PM Modi is gepland om op 5 augustus de eerste steen van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *