Dog the Bounty Hunter krijgt zijn eigen videogameserie

Duane Chapman, beter bekend onder zijn bijnaam “Dog the Bounty Hunter”, bereidt zich nu voor om een ​​ster te worden in de videogamewereld. De oude tv-persoonlijkheid heeft vandaag onthuld dat ze nu een nieuwe deal heeft getekend waarbij hij zijn identiteit en gelijkenis zal lenen voor het maken van games. De eerste game is niet aangekondigd als onderdeel van deze samenwerking, maar het ziet ernaar uit dat dit zeker geen eenmalig project zal zijn.

Chapman heeft privé samengewerkt met Virtual Interactive Technologies in de zoektocht om videogames te maken op basis van zijn “karakter”. Er zijn geen details gegeven over hoe deze games eruit zouden kunnen zien, maar het lijkt erop dat ze van verschillende mobiele apparaten kunnen komen. Dit is geloofwaardig omdat Virtual Interactive heeft gezegd dat het ernaar zal streven om deze Dog the Bounty Hunter-gerelateerde titels zo snel als de “volgende maanden” naar platforms te brengen. Het feit dat dit zo’n snelle ommekeer zou zijn, vertelt ons dat de genoemde spellen waarschijnlijk kleiner zullen zijn.

“Na jarenlang mijn leven op tv te hebben gedeeld, ben ik verheugd om zoveel verhalen en ervaringen naar de videogameomgeving te brengen. Ik ben verheugd om met Virtual Interactive Technologies en hun ervaren team te werken”, zei Chapman in een verklaring bij de aankondiging van vandaag.

“Samenwerken met Dog en zijn team om unieke ervaringen voor onze klanten te creëren, is een unieke kans”, zegt Jason Garber, CEO van Virtual Interactive Technologies. “Dog’s succesvolle carrière in reality-tv en zijn veelgeprezen persoonlijkheid zullen ons uitzonderlijke inhoud bieden om een ​​aantal spannende en boeiende games te bouwen.”

READ  Lil Nas X lanceert een gratis browser-videogame, "Twerk Hero"

Over het algemeen is dit een zeer vreemde advertentie om te zien. De populariteit van Dog the Bounty Hunter was zeker meer dan tien jaar geleden, dus het is een beetje vreemd om er in 2022 meerdere videogames over te maken. Er zal echter zeker een publiek zijn voor wat deze games uiteindelijk zullen worden, dus op dat vlak is het logisch.

Wat vind je van het idee voor de videogame Dog the Bounty Hunter? Is dit iets waarmee je jezelf kunt zien spelen? Laat me je reactie hieronder in de comments weten of stuur me een bericht op Twitter op Betrouwbaar.

More from Madison Garrett
Hallo 2021: De wereld van herstel begon voor Marokkanen
12 augustus 2021 – 10:00 – Marokkanen in het buitenland © Een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *