Resident Evil 9 releasedatum: PS4, PS5, Xbox, pc en Switch

De finale van Resident Evil: Village liet ons met veel vragen achter, en fans zijn er klaar voor Resident Evil 9 Releasedatum voor antwoorden. De achtste grote inzending in de serie werd uitgebracht in 2021, dus het zal nog een tijdje duren voordat we RE9 krijgen, waardoor het nog niet duidelijk is welke platforms we moeten lanceren. We zullen hieronder bekijken wanneer we een vervolg op RE8 kunnen zien.

Wat is de releasedatum van Resident Evil 9?

Capcom heeft nog geen releasedatum voor Resident Evil 9 bevestigd. Meerdere geruchten hebben echter verklaard dat er een Resident Evil 4-editie in de maak is, en deze zal vrijwel zeker vóór RE9 worden uitgebracht. Dus we denken dat het in 2024 of 2025 zal afnemen.

We hebben veel vragen na het voltooien van RE: Village, waarvan sommige de focus van RE9 kunnen zijn. Er is aanvullende inhoud in ontwikkeling die ons misschien wat antwoorden kan geven, maar we hebben een aantal goede gissingen over wat de plot van Resident Evil 9 zal zijn.

We weten dat Chris Redfield en de Hound Wolf Squad in feite schurkenstaten zijn geworden. Chris verklaarde dat de BSAA niet langer betrouwbaar is en dat corruptie hoogtij viert. In de laatste momenten van RE: Village worden zijn overtuigingen bevestigd wanneer hij ontdekt dat sommige BSAA-soldaten in feite BW zijn. Deze ontdekking betekent dat de BSAA voornamelijk technologie gebruikt die is ontwikkeld om te bestrijden.

Resident Evil 9 zal waarschijnlijk de hele serie overnemen, waarbij Chris BSAA het overneemt naast Leon, Claire, Jill, Barry en andere overlevende bondgenoten. Er zijn echter nog geen details onthuld en de game zal waarschijnlijk enkele jaren na de release worden gelanceerd, dus er is geen manier om het zeker te weten.

READ  Discord op Xbox - Nu komt Discord naar PS4 en PS5 | Spellen | vermaak

Op welke platforms wordt RE9 gelanceerd?

Aangezien het enkele jaren zal duren voordat RE9 wordt uitgebracht, betwijfelen we ten zeerste of het de laatste generatie versies zal krijgen. Capcom was sceptisch over het uitbrengen van RE: Village op PS4 en Xbox One, en deed dit pas na consoletekorten en fanverzoeken. Het bedrijf wil duidelijk vooruitgaan en zich richten op ontwikkeling op PS5 en Xbox Series X | S en pc, en dit zal waarschijnlijk het geval zijn voor RE9.

Written By
More from Vanessa Hale
De eerste limited edition Xbox Run is eindelijk onthuld
We wachtten op heel Het is tijd voor de samenwerking tussen Limited...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *