Don’t Forget Me, een mysteriegedreven game zoals het verhaal, wordt op 20 april voor pc uitgebracht

Ontwikkelaar The Moon Pirates heeft zijn eerste game aangekondigd: vergeet me niet​ Don’t Forget Me, geïnspireerd door games als Her Story en The Red Strings Club, is een combinatie van een puzzelspel en een old-school avonturenspel dat je observatie en deductieve redenering op de proef stelt. Het is gepland voor release op pc en Mac op 20 april.

In Don’t Forget Me speel je Fran, die haar herinneringen heeft verloren. Geobsedeerd door Bernard, de wereldberoemde expert op het gebied van geheugenmanipulatie, heeft Fran de taak hem te helpen met zijn werk om te duiken in de hoofden van degenen die herinneringen hebben om te ontdekken en geheimen om te ontdekken.

Op dezelfde manier waarop ze het mysterie van haar verhaal oplost door een reeks video’s te scannen om naar specifieke sleutelzinnen te zoeken, heb ik de hoofden van mensen verkend door woorden of zinnen te schrijven en die mensen bij elkaar te brengen die we zijn. Soms hoef je alleen te vertrouwen op feiten die je hebt geleerd, en belangrijk bewijs te verzamelen om de waarheid te ontdekken. Andere keren moet u de implicaties afleiden op basis van uw ervaring in de echte wereld en de emotionele connotatie observeren van wat u ziet of hoort.

Als u iemand leert kennen, kunt u de informatie die u zoekt beter verkrijgen. Dit sluit aan bij het centrale verhaal van Don’t Forget Me: het onthullen van de geheimen die kunnen leiden tot je identiteit en waarom je geen geheugen meer hebt om te verkennen.

Vergeet niet dat ik beschikbaar ben om het aan een bestand toe te voegen Stoom verlanglijst

READ  Halo: De pc-toekomst van de Master Chief Collection zal extra mod-ondersteuning en enkele uitgesneden Halo 4-ontwerpen bevatten

Written By
More from Max Mcgee

De Resident Evil Village-trailer komt in mei uit op PlayStation, Xbox, pc en Stadia

Capcom heeft weer een Resident Evil Village-demo onthuld, deze is beschikbaar voor...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *