Weekend pc-speldeals: ontvang uw deel van de genomineerden en prijswinnaars

Weekend pc-speldeals is waar de heetste gaming deals van over het hele internet elke week op één plaats worden verzameld voor jouw consumptie. Dus leun achterover, ontspan en houd je portemonnee vast.

Je portie freebies deze week van de Epic Games Store heeft twee hits ontwikkeld door Obsidian Entertainment, namelijk Pillars of Eternity – Definitive Edition en Tyranny – Gold Edition. Dit zijn de volledige edities van deze games, dus je hebt ook al hun uitbreidingen en DLC-inhoud.

Beide zijn rollenspellen in isometrisch perspectief, maar bevinden zich in totaal verschillende omgevingen. pilaren der eeuwigheid speelt zich af in de fantasiewereld van Eora, waar het personage van de speler en zijn gezelschap een zielloos kinderprobleem met de goden onderzoeken. Ondertussen, Tirannie speelt zich af in een door oorlog geteisterde fantasiewereld waar een groot kwaad de wereld al heeft veroverd, en de speler is een loyaal onderwerp van deze kracht.

De promotie zal hebben pilaren der eeuwigheid en Tirannie als freebies tot donderdag. Volgende week keert de jaarlijkse Epic Games Store Holiday Sale terug naast de enorme dagelijkse freebies-special, waar de winkel vanaf 17 december twee weken lang elke dag een game gratis kan claimen.

Gratis evenementen

Er loopt stoom een nieuw gamefestival, dit keer ter ere van The Game Awards. Deze kleinere sessie heeft demo’s voor verschillende aankomende indiegames om uit te proberen, waaronder Little Nightmares II, GRAVEN, Echo Generation, Song of Iron, Olija, Guinea Pig Parkour, ANNO: Mutationem, Ami, Selfloss, en A Juggler’s Tale.

De gebruikelijke gratis evenementen vinden dit weekend ook plaats, met Ploeg en Project Highrise tijdelijk worden aangeboden als gratis te spelen spellen. De eerste is een tactische shooter die gevechten met 100 spelers, oorlogsvoering te voet en met voertuigen, basisbouw en meer biedt, terwijl de laatste wordt geleverd als een wolkenkrabberconstructie en managementsim waarin je jongleert met de twee elementen terwijl je probeert een winst.

READ  Party shooter Duck Game heeft een grote update die een modus voor 8 spelers toevoegt

Grote deals

De Game Awards liggen nu achter ons, maar de verkooppromoties die het met zich meebracht, zijn dit weekend gebleven en bieden kortingen voor spraakmakende games die genomineerden en winnaars zijn van dit jaar en zelfs eerdere evenementen van de show.

Houd er ook rekening mee dat hoewel er momenteel veel door EA gepubliceerde games in de verkoop zijn, de houders van een Xbox Game Pass voor pc-abonnement vanaf 15 december toegang krijgen tot EA Play. Met dat uit de weg, hier zijn onze grote deals voor dit weekend:

DRM-vrije goedheid

Als je DRM-vrije speldeals zoekt, bekijk dan deze lijst met hoogtepunten hieronder:

Houd er rekening mee dat de beschikbaarheid en prijzen voor deals kunnen variëren, afhankelijk van de regio waarin u zich bevindt.


En dat is het voor onze keuze uit de pc-game deals van dit weekend, en hopelijk hebben sommigen van jullie genoeg zelfbeheersing om niet nog meer games toe te voegen aan je groeiende achterstand dit prijzenseizoen. Natuurlijk staan ​​er overal op internet nog veel meer deals klaar als je er hard genoeg doorheen kamt, dus houd daar je ogen voor open en heb een geweldig weekend.

Written By
More from Max Mcgee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *