Doom Eternal krijgt Horde-modus ten koste van Invasion-modus

De hel staat in een poel van vuur in eeuwige kwelling

schermafbeelding: Bethesda / Microsoft

Als jij, net als iedereen speelde eeuwige kwelling, Denk, ‘Oh man, dit spel kan echt waar Gebruik de crowd-modus: “Heb ik nieuws voor je? De first-person shooter krijgt eigenlijk een modus waarin je niets anders doet dan golven van steeds uitdagender wordende demonen verpletteren, ontwikkelaar Id Software aankondigen In de tweet van vandaag.

Aan de andere kant brengt de toevoeging van de crowd-modus kosten met zich mee eeuwige kwellingveel te laat Invasiemodus. Door items uit het asynchrone multiplayer-spel te halen, zou de Invasion-modus menselijke spelers in staat hebben gesteld om de rol van demonen in je campagne op zich te nemen. eeuwigdurendKanonnenvoer heeft een aantal intelligente AI, maar er is geen vervanging voor kunstmatige intelligentie buiten de onvoorspelbaarheid van echte intelligentie. (Nou, voor nu.) Er zijn geen twee manieren om dit te doen, de Invasion-modus had de moeilijkheidsgraad kunnen vergroten eeuwige kwellingAl gestraft campagne.

Id Software noemde de voortdurende strijd tijdens een wereldwijde pandemie als reden voor de koerswijziging.

“Zoals velen weten, waren we van plan om een ​​gratis update voor de Invasion-modus van de game uit te brengen; de onvoorziene gevolgen van de pandemie en het werk op afstand hadden echter invloed op de ontwikkelingsvoortgang van deze add-on”, schreef de studio. “Gedurende deze tijd hebben we ook gezien en gehoord hoeveel van jullie genieten van de speel- en gevechtsmogelijkheden die beschikbaar zijn in de belangrijkste uitbreidingen en niveaus. Met deze factoren in gedachten hebben we besloten om onze focus te verleggen van de Conquest-modus naar een geheel nieuwe horde-modus voor één speler.”

Id Software blijft onduidelijk over hoe deze modus er precies uit zal zien, en zegt dat het meer details zal delen over dit volledig digitale jaar. QuakeCon, gepland voor 19-21 augustus, ik durf te wedden dat het gaat om het doden van honderden en honderden demonen, gewoon ter wille van de hel. Voor mijn eigen bestwil hoop ik dat hij licht werpt op de dieven.

Lees verder: hoe te verzenden eeuwige kwellingDe gefrustreerde dieven gaan regelrecht terug naar de hel

alleen deze week, eeuwige kwelling Ontvang volgende generatie versies إصدار op PS5 en Xbox Series X/S. Degenen die de game op de nieuwste generatie hardware bezitten, kunnen gratis upgraden binnen dezelfde consolefamilie (dus van PS4 naar PS5 en van Xbox One naar Xbox Series X of S). De uitrol verliep niet helemaal van een leien dakje. Hoewel Xbox-spelers probleemloos konden upgraden, meldden sommige PS5-spelers dat ze de nieuwste versie niet konden downloaden. Deze zaak sindsdien zijn opgelost. Hoe dan ook, PlayStation-spelers kunnen de voortgang van de campagne van PS4 naar PS5 niet volgen.

READ  Geweldig avontuur en horrorspel
More from Madison Garrett

Kruidenmengsels: kruiden bepalen succes – nieuwe oogst

Gezonde koeien, minder methaanuitstoot, minder kunstmest, meer biodiversiteit. Er zijn veel redenen...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *