Hoe groot is de installatie en download?

gidsen

De ontwikkelaar Arkane Studios heeft zijn gerespecteerde reputatie verdiend dankzij de uitstekende gameplay van stealth- en first-person shooter-games, dus het is geen verrassing dat hun volgende game voor veel mensen spannend zal zijn. U bent waarschijnlijk een van hen, beste lezer, en daarom vraagt ​​​​u zich nu al af Hoe groot is Deathloop installeren en downloaden Je kunt ervoor zorgen dat je genoeg ruimte op je PS5-harde schijf hebt om plaats te maken voor de komst later dit jaar. Dit is wat u moet weten.

Wat is de installatie- en downloadgrootte van Deathloop

Hoewel de releasedatum van Deathloop op 14 september nog een beetje uit is, weten we dankzij de installatie al hoe groot de installatie is Lijst. En met slechts 16,1 GB is het een stuk kleiner dan je zou verwachten. Ter referentie: Ratchet & Clank: Rift Apart, de nieuwste exclusieve PS5, is bijna het dubbele van de installatiegrootte.

Houd er echter rekening mee dat alleen omdat de installatiegrootte aan de onderkant van het bereik ligt, dit niet noodzakelijk betekent dat het een klein spel wordt. The Legend of Zelda: Breath of the Wild is een enorm groot spel dat slechts 13 GB aan ruimte op de Nintendo Switch in beslag neemt.

Net als in dit specifieke geval is de kleine installatiegrootte van Deathloop waarschijnlijk het resultaat van een goede optimalisatie in plaats van een kleine game. Dat gezegd hebbende, verwachten we hier alleen maar omdat we geen idee hebben hoe groot de gamekaart is. Daarover de komende maanden meer…

READ  ASAM HS TET 2021 resultaten aangekondigd, hier is een directe link om de scorekaart te downloaden

Voor nu is dat alles wat u moet weten over de installatie- en downloadgrootte van Deathloop. Als er andere relevante informatie is over de grootte van de game die we hebben ontdekt vóór de release, zullen we ervoor zorgen dat deze handleiding wordt bijgewerkt.

Anders dan dat, voor meer info over Deathloop, ben je al op de juiste plek in Twinfinite. Hieronder kunt u enkele van onze recente dekkingen bekijken.

Written By
More from Eda Greene
Hoe Amazon Prime-video’s en tv-programma’s eindelijk op desktop te downloaden
Foto: Juan C (aandelenstrijd) Als je ergens heen gaat met potentieel vlekkerige...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *