Doom Eternal: The Ancient Gods Part One is nu uit

De eerste DLC-uitbreiding voor Doom Eternal, Het deel van de oude goden een, net gelanceerd.

Doom Eternal: The Ancient Gods Part One is een nieuw hoofdstuk voor één speler dat nu beschikbaar is op pc, PS4, Xbox One en Google Stadia. Het basisspel is niet vereist, Doom Eternal, welke gelanceerd terug in maart.

Bethesda bekend gemaakt De oude goden op de Quakecon van dit jaar. De eerste van een tweedelige verhaaluitbreiding, The Ancient Gods Part One werpt je opnieuw als de Doom Slayer. Neem het op tegen een oeroud kwaad dat door nooit eerder vertoonde locaties in het Doom-universum scheurt en scheurt.

Alle spelers die de luxe editie van Eeuwig of de Year One Pass heeft toegang De oude goden. Het is ook afzonderlijk verkrijgbaar en biedt toegang tot Battlemode. Spelers hoeven niet te bezitten Doom Eternal kopen en spelen De oude goden. De Year One Pass is verkrijgbaar voor $ 29,99 en bevat beide Deel een en Deel twee.

Wat betreft het basisspel, het is nu beschikbaar op Xbox Game Pass. Bovendien was het aangekondigd voor PS5 en Xbox Series X met een gratis upgrade van de volgende generatie voor eigenaren van de huidige generatie.

Bekijk de lanceringstrailer hieronder!

Trefwoorden: Bethesda, Doom Eternal, Doom Eternal: The Ancient Gods, Doom Eternal: The Ancient Gods Part One

Game Freaks 365 neemt deel aan partnerprogramma’s om hostingkosten en andere bedrijfskosten te dekken. Mogelijk ontvangen we een klein percentage van de omzet via aangesloten links.


READ  Xbox Academy is het nieuwste initiatief van Microsoft om beginnende game-ontwikkelaars te helpen
Written By
More from Vanessa Hale

Gamer speelde vals na het kopen van een geverfde Xbox-console zoals de PS5 Dualsense

Een klant meldde onlangs dat hij op eBay werd opgelicht nadat hij...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *