Rapport: Microsoft bevestigt dat Joseph Staten Xbox verlaat (update)

Rapport: Microsoft bevestigt dat Joseph Staten Xbox verlaat (update)

Wat je moet weten

  • Volgens een nieuw rapport verlaat Joseph Staten na negen jaar Microsoft en Xbox.
  • In het rapport staat dat Microsoft het vertrek van Staten heeft bevestigd, hoewel het onduidelijk is waar hij heen gaat of waarom hij ervoor koos om te vertrekken.
  • Staten heeft bij Bungie aan alle Halo-games gewerkt en ook bijgedragen aan de originele Destiny-game voordat hij in 2014 bij Microsoft en Xbox Publishing kwam. In 2020 trad hij toe tot Xbox Game Studios ‘343 Industries als Chief Creative Officer van Halo Infinite.
  • Eerder dit jaar verliet Staten 343 Industries en keerde terug naar Xbox Publishing rond dezelfde tijd dat Microsoft 10.000 werknemers schrapte, waaronder ontwikkelaars bij 343 Industries en andere Xbox-studio’s.

Update 7-4-2023 om 17:47 PT / 20:47 ET: Joseph Staten bevestigde zijn vertrek bij Microsoft in een bericht tweetenwat aangeeft dat hij in de nabije toekomst aanvullende details zal hebben om te delen.

“Jongens, ik verlaat Microsoft al”, schreef Staten. “Ik zal binnenkort meer informatie hebben om te delen, maar voor nu wil ik al mijn collega’s bedanken voor hun begrip en steun terwijl ik aan een nieuw avontuur begin.”

Bekijk meer

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *