Door het succes van Nintendo met Switch was Reggie’s pensioenbeslissing “gemakkelijk”

Hoewel Reggie Fils-Aimé niet meer bij Nintendo werkt, praat hij nog bijna elke week over zijn voormalige werkgever.

Tijdens een interview met Gamertag-radio Gisteren werd Reggie gevraagd of hij ooit verbaasd was over het succes van de Switch. Het zag er niet zo uit – Reggie legde uit hoe hij onmiddellijk wist dat het systeem een ​​’hoofd’-klacht van een consument oploste door een speler overal te laten spelen.

Het succes van het hybride systeem heeft de “beslissing om met pensioen te gaan gemakkelijk” gemaakt – wetende dat het bedrijf nog minstens een paar jaar “in goede vorm” zal zijn. Hier is zijn volledige antwoord (via Nintendo Everything):

“Nee, dat was geen verrassing voor mij. Ik zeg dit omdat de eerste keer dat ik een Nintendo DS zag, het haar in mijn nek rechtop stond. Het team liet een vroeg prototype zien van wat Nintendogs zou worden.” Ik zag meteen het potentieel. De eerste keer dat ik het oppakte. De Wii-afstandsbediening en ik speelden, nogmaals, een primitieve ervaring die Wii Sports zou worden, ik besefte dat het magisch zou worden. De dag dat ik met Mr. Iwata en deed een prototype van de schakelaar en sprak over het concept, ik wist dat het magisch zou worden.

En ik zeg dit omdat het systeem een ​​grote klacht van een speler oploste, en deze klacht is: ik geniet, ik speel mijn spel en nu moet ik stoppen omdat ik naar mijn werk moet of ik moet gaan naar school, en ik kan mijn spel niet meenemen. Ik kan dit spel niet blijven spelen. Dus met de mogelijkheid om op deze tv met groot scherm te spelen, hem vervolgens uit het dock te halen en in draagbare modus te gaan spelen, voldeed hij aan mijn primaire wens van de consument. Dat was het moment van lancering. Er waren veel andere slimme dingen die het bedrijf deed – ondersteuning voor Unity en Unreal, waardoor alle geweldige indie-inhoud naar voren kwam. Een aantal andere belangrijke beslissingen.

Maar nee, dit is niet verrassend, en eerlijk gezegd, het feit dat hij wist dat hij succesvol zou worden, hielp mijn pensioenbeslissing te vergemakkelijken, omdat ik wist dat het bedrijf in ieder geval een paar jaar in goede staat zou verkeren. “

Tijdens een Twitch Game Awards-uitzending vorige maand in New York, Reggie gaf toe dat de Switch een “make or break” -product was voor Nintendo na de slechte prestaties van de Wii U

Heb je Reggie in Nintendo gemist? Zou de Switch beter presteren als hij nog in het bedrijf zat? Deel hieronder uw eigen mening.

READ  Bowser verdacht van het verkopen van gadgets om illegaal Nintendo-spellen te spelen | NU
Written By
More from Aubrey Mason

Speel PlayStation-games op een Xbox Series S.

Wanneer twee totaal verschillende consoles elkaar ontmoeten, spelen PlayStation 2-games op een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *