Download Air Force Group X & Y CASB Merit List @ airmenselection.cdac.in

IAF Group X & Y Merit List 2021: De Indiase luchtmacht heeft een tussentijdse selectielijst vrijgegeven voor groep Y (technisch en niet-technisch) (exclusief IAF (S) en muzikanten) en groep X (tech) (exclusief onderwijzeres) Star November 2020 januari 2021 voor batch 02/2021. Kandidaten die zijn verschenen in IAF Group X & Y kunnen nu de selectielijst downloaden via de officiële website van IAF.ieairmenselection.cdac.in.

De verdienstenlijst is in pdf-formaat geüpload naar de officiële website. Kandidaten kunnen IAF Group X & Y Merit List 2021 downloaden door op de onderstaande link te klikken.

De tijdelijke selectielijst wordt weergegeven op basis van de verdienstenpositie van de kandidaten en bevat meer kandidaten dan de daadwerkelijke vacature om het tekort te dekken dat kan ontstaan ​​op de dag van inschrijving als gevolg van verzuim, medische ongeschiktheid, onwil, enz. Kandidaten dienen er rekening mee te houden dat een tijdelijke lijst niet gegarandeerd wordt geregistreerd.

Volgens de kennisgeving van de IAF zal de registratie van kandidaten strikt zijn op basis van verdiensten, op voorwaarde dat vacatures en medische geschiktheid beschikbaar zijn, en niet hoger zijn dan de maximale leeftijd van registratie, dwz 21 jaar vanaf de registratiedatum {exclusief instructeurs onderwijs, beroepen van musici en NC (E) service}, geldigheid van PSL.

De voordracht van kandidaten die zijn gereageerd op “CSV” (Certificaat onderhevig aan verificatie) in de kolom Opmerkingen wordt als tijdelijk beschouwd. Kandidaten moeten vóór 10 juli 2021 originele certificaten indienen bij de relevante CO, ASC, als de nominatie niet wordt ingetrokken.

De registratielijst zal in eerste instantie worden gepubliceerd op 10 juli 2021 en de instructies zullen worden gepubliceerd in de kolom “Instructies voor kandidaten” op de eerste pagina van de registratielijst. Een eventuele wijziging van de data zal worden meegedeeld in de publicatie van de registratielijst op de CASB-website www.airmenselection.cdac.iaf.in.

READ  Met Nintendo Switch-update kunnen schermafbeeldingen naar slimme apparaten worden verzonden

Verdienste lijst IAF Groep X.

IAF Groep Y.

Written By
More from Eda Greene

De krachtige tool voor het aanpassen van telefoons van Samsung bevat vroege Android 12-functies

Toen Samsung de 2021-update voor zijn verschillende Good Lock-modules uitrolde, was de...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *