Download de bijgewerkte EIU Game Day-app voor 2021-22

Eastern Illinois Athletics Games zijn terug en wat is een betere manier om deel uit te maken van de actie dan het seizoen te volgen op je mobiele apparaat. Download de EIU Game Day Mobile-app om op de hoogte te blijven van alles wat met Panther Athletics te maken heeft en om uw kansen op het winnen van prijzen en het inwisselen van speciale aanbiedingen van sponsors gedurende het hele seizoen te bekijken.

De EIU Game Day Mobile-app heeft een nieuwe look voor het nieuwe jaar onthuld. Als je momenteel de EIU Game Day Mobile-app op je telefoon hebt, update dan gewoon naar de nieuwste versie (sommige telefoons voeren updates automatisch uit).

Je hebt geen mobiele EIU Game Day-app en je wilt er gratis lid van worden!!! Zoek gewoon naar EIU Game Day in de Apple iTunes App Store of Google Play-link.

Apple iTunes App-link | google play-link

De EIU Game Day mobiele app bevat links naar sociale media, topnieuws, evenementen, aankomende links, wedstrijdschema’s en nog veel meer. De EIU Game Day Mobile-app bevat ook geselecteerde aanbiedingen en beloningen voor EIU-studenten en -fans die rechtstreeks naar uw mobiele apparaat kunnen worden verzonden.

De EIU Game Day Mobile-app blijft nieuwe en opwindende functies toevoegen, waaronder een trivia-functie om de betrokkenheid van fans te vergroten.

READ  Firefly Games werkt samen met Apple Arcade om Zombie Rollerz: Pinball Heroes uit te brengen
Written By
More from Eda Greene
PS Plus-abonnees kunnen Call of Duty: Black Ops 4 nu gratis downloaden
PlayStation Plus-abonnees kunnen eindelijk gratis Sony-games downloaden voor juli 2021, met als...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *