Download de Common Graduate Level 2 Answer Key @ ssc.nic.in

De Staff Selection Committee (SSC) heeft de definitieve antwoordsleutel geüpload samen met de online examenvragenbladen voor niveau 2 om banen op graduate niveau op te nemen. Kandidaten kunnen SSC CGL Tier 2 Answer Key downloaden van de officiële website van de autoriteit, bijv. Ssc.nic.in.

SSC CGL Level 2 Final Answer Key 2021: De Staff Selection Committee (SSC) heeft de definitieve antwoordsleutel geüpload samen met de online examenvragenbladen voor niveau 2 om banen op graduate niveau op te nemen. Kandidaten kunnen SSC CGL Tier 2 Answer Key downloaden van de officiële website van de autoriteit, bijv. Ssc.nic.in. Laatste SSC CGL-switches zijn beschikbaar vanaf 28 Februari 2021 tot 20 maart 2021.

De SSC CGL 2 Final Answer Key-link is hieronder beschikbaar. Kandidaten kunnen de SSC 2 Final Answer Key rechtstreeks downloaden via de onderstaande link:

SSC CGL 2 Downloadlink voor laatste antwoordsleutel

Download SSC CGL Final Answer Key Notice 2

Hoe download ik SSC Tier 2 Final Answer Key 2021?

  1. Ga naar de officiële website van het SSC, bijvoorbeeld https: // ssc.nic.in.
  2. Klik op de link “Niveau-II 2019: Upload definitieve antwoordsleutels en vragenblad (en)”.
  3. Een melding opent de PDF van de SSC CHL Tier 2 Final Answer Key, waar u de link vindt om de laatste sleutels te downloaden onder aan de pagina
  4. KLIK – “Voor CGLE Final Answer Key (Tier-II), 2019 – Click Here”
  5. Voer het bestandsnummer en wachtwoord in
  6. Download het SSC CGL Level 2-vragenblad en de antwoordsleutel
  7. U kunt hun definitieve antwoordsleutels samen met het gerelateerde vragenblad afdrukken, aangezien deze niet beschikbaar zullen zijn na de hierboven gespecificeerde tijdslimiet.
READ  Download de Ledger-app voor het laatste nieuws over Lakeland en Polk County

De SSC CGL Tier-test werd uitgevoerd van 15 november tot 18 november 2020 in het hele land en het resultaat werd vrijgegeven op 19 februari 2021. De SSC CGL Tier 3-test werd uitgevoerd in het beschrijvingsdocument op 22 november 2020. Een totaal van 47.836 kandidaten werden geselecteerd voor de SSC CGL-evaluatie van niveau 3 en aanvullend selectieproces.

Written By
More from Eda Greene

Download het Molotov.tv APK-bestand gratis op Android

Tegenwoordig nemen devaluatie en digitale verandering toe. Tegenwoordig is het mogelijk om...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *