Download de Common Graduate Level 2 Answer Key @ ssc.nic.in

De Staff Selection Committee (SSC) heeft de definitieve antwoordsleutel geüpload samen met de online examenvragenbladen voor niveau 2 om banen op graduate niveau op te nemen. Kandidaten kunnen SSC CGL Tier 2 Answer Key downloaden van de officiële website van de autoriteit, bijv. Ssc.nic.in.

SSC CGL Level 2 Final Answer Key 2021: De Staff Selection Committee (SSC) heeft de definitieve antwoordsleutel geüpload samen met de online examenvragenbladen voor niveau 2 om banen op graduate niveau op te nemen. Kandidaten kunnen SSC CGL Tier 2 Answer Key downloaden van de officiële website van de autoriteit, bijv. Ssc.nic.in. Laatste SSC CGL-switches zijn beschikbaar vanaf 28 Februari 2021 tot 20 maart 2021.

De SSC CGL 2 Final Answer Key-link is hieronder beschikbaar. Kandidaten kunnen de SSC 2 Final Answer Key rechtstreeks downloaden via de onderstaande link:

SSC CGL 2 Downloadlink voor laatste antwoordsleutel

Download SSC CGL Final Answer Key Notice 2

Hoe download ik SSC Tier 2 Final Answer Key 2021?

  1. Ga naar de officiële website van het SSC, bijvoorbeeld https: // ssc.nic.in.
  2. Klik op de link “Niveau-II 2019: Upload definitieve antwoordsleutels en vragenblad (en)”.
  3. Een melding opent de PDF van de SSC CHL Tier 2 Final Answer Key, waar u de link vindt om de laatste sleutels te downloaden onder aan de pagina
  4. KLIK – “Voor CGLE Final Answer Key (Tier-II), 2019 – Click Here”
  5. Voer het bestandsnummer en wachtwoord in
  6. Download het SSC CGL Level 2-vragenblad en de antwoordsleutel
  7. U kunt hun definitieve antwoordsleutels samen met het gerelateerde vragenblad afdrukken, aangezien deze niet beschikbaar zullen zijn na de hierboven gespecificeerde tijdslimiet.
READ  Wie is de leider in mobiele games? iOS of Android?

De SSC CGL Tier-test werd uitgevoerd van 15 november tot 18 november 2020 in het hele land en het resultaat werd vrijgegeven op 19 februari 2021. De SSC CGL Tier 3-test werd uitgevoerd in het beschrijvingsdocument op 22 november 2020. Een totaal van 47.836 kandidaten werden geselecteerd voor de SSC CGL-evaluatie van niveau 3 en aanvullend selectieproces.

Written By
More from Eda Greene

Black Ops Cold War Seizoen 3 Update Bestandsgrootte download

Slechts enkele dagen voor de geplande start, Triarch Hij onthulde veel details...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *