Download de Uitgeester app en maak kans op een telefoon!

Download de Uitgeester app en maak kans op een telefoon!

Nieuws

UITGEEST – Altijd al nieuws uit Uitgeest op één plek willen ontvangen? Dit kan vanaf nu! De Uitgeester krijgt vanaf woensdag 24 januari een eigen nieuwsapp. De Uitgeester app is gratis te downloaden via de App Store (IOS) en Google Play Store (Android).

Tegenwoordig is het heel normaal geworden om het nieuws via een app te volgen. Zo is het bijhouden van het nieuws snel en toegankelijk. De Uitgeester gaat met de tijd mee en wil inwoners van Uitgeest snel laten kijken naar lokaal nieuws uit het dorp. Download vandaag nog de app en blijf eenvoudig op de hoogte van alles wat er in ons dorp gebeurt!

Wat is er te vinden in de applicatie?
In de app vind je al het nieuws uit Uitgeest. In de app is het nieuws gesorteerd in categorieën, wat het volgen van het nieuws heel gemakkelijk maakt. In de 112 categorieën Sport, Cultuur en Regio leest u wat er speelt. Ook beschikt de app over een handige evenementenkalender, waar alle leuke activiteiten in Uitgeest te vinden zijn. Tenslotte kun je wekelijks de krant lezen in de app. U bladert eenvoudig digitaal door alle pagina's van de krant.

Met tijd
De komst van de app is een grote ontwikkeling voor De Uitgeester. “Zo gaat De Uitgeester mee met de tijd”, zegt redacteur Anita Webb. “Naast onze gedrukte krant, website en social media kanalen hebben we nu ook een app. Enerzijds kunnen we onze lezers hierdoor 24/7 beter voorzien van lokaal nieuws. Aan de andere kant is de komst van de app zorgt ervoor dat lezers makkelijker hun nieuws krijgen.” 24/7 binnen handbereik.

READ  Ontwerp het perfecte motorjack voor dames

Drie gekke downloaddagen
Download de Uitgeester app op woensdag 24, donderdag 25 of vrijdag 26 januari en maak kans op een telefoon. Open de applicatie en klik op “Wedstrijd”. Vul je gegevens in en maak kans op een mobiele telefoon. De Uitgeester app is gratis te downloaden via de App Store (IOS) en Google Play Store (Android).

In-app-reclame
De app biedt adverteerders een uitstekende mogelijkheid om hun boodschap te verspreiden. Zo kan het toevoegen van banners aan de app voor goede publiciteit zorgen onder de lokale doelgroep. De kalender geeft adverteerders de mogelijkheid om evenementen toe te voegen. Hierdoor weten mensen precies wanneer een gebeurtenis plaatsvindt en wat er moet gebeuren. Dit maakt De Uitgeester Nieuwsapp niet alleen een essentiële informatiebron voor lezers, maar ook een krachtig publicatiemiddel voor bedrijven die zich kenbaar willen maken in de lokale gemeenschap. Wilt u adverteren in de app? Stuur dan een mail naar [email protected] of bel 072-5330175.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *