Download deze week “Galactic Civilizations III” van Epic

Het is weer tijd voor gratis pc-games uit de Epic Store. Je hebt tot 28 januari 2021 om de gratis game van deze week te downloaden: Galactische beschaving III.

Vorige week, een epische wedstrijd verwijderd Star Wars Battlefront II – Celebration Edition. Als je de kans mist, kun je de game nog steeds in de winkel kopen voor slechts $ 39,99 (R595, op het moment van publicatie).

Gratis games uit de Epic Store – 21-28 januari 2021

Galactische beschavingen III

Galactische beschavingen IIIOntwikkeld en uitgegeven door Stardock Entertainment in mei 2015, het is een 4X-gebaseerd strategiespel waarin je een beschaving moet bouwen die de tand des tijds zal doorstaan.

Je kunt kiezen uit tientallen unieke races. Maak naam in de melkweg door diplomatie, spionage, technologische vooruitgang en meer.

Wat als mensen op een dag wakker worden en ontdekken dat ze niet alleen waren in de melkweg? Ze banen zich een weg naar de ruimte en ontdekken andere ruimtebeschavingen met hun geschiedenis en motivaties die op zoek zijn naar een naam voor zichzelf.

Elektronische kunst

Je kunt ook nieuwe technologie onderzoeken, ruimteschepen ontwerpen en nieuwe werelden koloniseren. Ga je gang en bespreek handel en verdragen, voer oorlogen en bespioneer je vijanden. Wetenschap en geschiedenis zijn enorm. Galactische beschavingen Het heeft een herhalingswaarde.

Kijk maar: Galactische beschavingen III Trailer afspelen

Nooit twee keer hetzelfde spel

De ontwikkelaars leggen uit: “Elke nieuwe game biedt een reeks opties terwijl je hem opzet – kies je kaartgrootte, overvloed aan planeten en bronnen, herhaal gebeurtenissen en meer voor elke keer een unieke game-ervaring.”

READ  Jeff van Team Overwatch verliet Overwatch (en Blizzard)

“Galactic Civilizations III schrapt ook lineaire overwinningsclausules en laat je kennismaken met meerdere doelen die je kunt nastreven om te winnen, zoals militaire verovering, culturele hegemonie, technologische opkomst of politieke allianties.”

Galactic Civilizations III beoordelingen

Beide IGN En de PC-gamer gaf Galactische beschavingen III 4,5 van de 5 sterren, met IGN‘s Liv Johnson merkte dat hij “buitengewoon veel plezier beleefde aan het bouwen van de echte wereld”.

“Galactic Civilization III geeft alle spelers een voorsprong dankzij een royaal startbudget, en ik heb gemerkt dat ik hierdoor slimme en belangrijke beslissingen kon nemen bij het plaatsen van gebouwen in de thuiswereld.”

Bovendien, Richard Cobbett van PC-gamer Galactic Civilizations III zegt “zeer uniek in het 4X-genre – een spel voor het veroveren van de ruimte dat naast de Meester van Orion valt in plaats van alleen zijn schaduw.”

Je hebt tot 28 januari 2021 om te downloaden Star Wars Battlefront II: Celebration Edition Vrij. Ga gewoon naar het opstartprogramma van Epic Games om uw exemplaar op te halen.

LEES OOK РARK 2 Wereldpremière: Next Generation Game Stars Vin Diesel

Written By
More from Max Mcgee
Surgeon Simulator 2 is momenteel gratis te houden voor NHS-werknemers
Surgeon Simulator 2-ontwikkelaar Bossa Studios heeft een opwindende aankondiging voor degenen die...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *