Download film Dokter Isaimini | Download Doctor Who film van Tamilrockers film

Nieuws

Ui Sruthi Himachandran

|

De nieuwste versie van Sivakarthikeyan

vrouwelijke dokter

Online. De film wordt populair op sociale media dankzij de massale respons van bioscopen. Zoals verwacht kreeg de actiethriller enorme recensies online waarin het concept, het verhaal en de vertelling van de film werden geprezen.

vrouwelijke dokter

Comedyseries en het uiterlijk van de acteurs, vooral Sivakarthikeyan, worden goed ontvangen door fans en publiek, wat al bewijst dat de film het wachten en de hype waard was. Fans waardeerden de held en het hele team zelfs omdat ze in hun film geloofden en wachtten tot de bioscopen opengingen in plaats van te kiezen voor de digitale versie, iets waar al maanden over wordt gespeculeerd. Interessant is dat, zelfs meer dan fans van Sivakarthikeyan, het legioen van Vijay’s volgelingen opgetogen is

vrouwelijke dokter
De scheidsrechter die nu hoge verwachtingen heeft van de aankomende Nelson Dilipkumar Thalapathi-film

monster
.

Nou, te midden van al het lawaai,

vrouwelijke dokter

Het werd online gelekt op beruchte op hacking gebaseerde platforms en websites, waaronder Telegram, Tamilrockers en Movierulz. Laat ons je vertellen dat dit niet de eerste keer is dat een in de bioscoop uitgebrachte film op internet is uitgelekt. Onlangs, zoals films

b mama

werkgelegenheid

labam

Het werd ook online gelekt binnen enkele uren na de theatrale release. Welnu, het ongelukkige lek veroorzaakte ook bezorgdheid bij fans, omdat ze mensen vroegen om de inspanningen van het team te respecteren en de film alleen in de bioscoop te bekijken in plaats van dergelijke op piraterij gebaseerde platforms en sites. Met zijn plotselinge lekkage kan ook de collectie van de film aan de kassa sterk worden beïnvloed.

Twitter Doctor Review: 10 tweets die je moet lezen voordat je Sivakarthikeyan bekijkt!Twitter Doctor Review: 10 tweets die je moet lezen voordat je naar Sivakarthikeyan kijkt!

Pre-release-actie voor artsen: Sivakarthikeyan Starrer begint in een hogere versnelling!Pre-release-actie voor artsen: Sivakarthikeyan Starrer begint in een hogere versnelling!

Ondersteund door Sivakarthikeyan SK Productions in samenwerking met Rajesh’s KJR Studios,

vrouwelijke dokter
De rechts Vin heeft een blik op zijn bestaan ​​uitay Rai, Priyanka Arul Mohan, Yogi Babu, Milind Suman, Ellavarasu, Shaggy Chen, Deepa Shankar, Raiden Kingsley, Aaron Alexander en Archana Chandhoek en Zara Vineet.

De Sivakarthikeyan-starrer zou eerder in 2020 uitkomen, maar de fabrikanten hebben de datum uitgesteld vanwege de lockdown vanwege de pandemie.

READ  IOS 14 en iPadOS 14 nu uitgebracht! U moet dit weten
More from Madison Garrett
Dit uiterst zeldzame exemplaar van de originele NES Zelda gaat echt voor waanzinnig geld
Niet lang geleden was er een zeer zeldzaam exemplaar van Super Mario...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *