Apex Legends bevestigt grote wijzigingen in klassementsarena’s

Het laatste seizoen van Apex Legends, “De verschijning van,” Rangschikkingsvierkanten toegevoegd aan de mix Na het vorige seizoen Arena-kaarten voor het eerst toegevoegd Het populaire videospel. Arena-kaarten zijn kleiner dan de traditionele mega Battle Royale-kaarten die door de basismodus worden gebruikt Apex Legends Het omvat en verandert ook de buit en het aantal spelers, waardoor het sterk wordt beperkt en drie spelers tegen drie anderen worden geplaatst. En er lijken grote veranderingen in het verschiet te liggen voor specifiek gerangschikte arena’s.

Apex Legends Senior designer Robert West reageerde onlangs op kritiek op de Twitter-ranglijst met een reeks aanstaande veranderingen in de situatie. “We hebben een aantal matching- en AP-verbeteringen in de buis, en we zullen natuurlijk blijven updaten naarmate we verder gaan,” zei West. “Ik ken ten minste één bug die we onderzoeken en hopelijk wordt deze snel opgelost.” Je kunt het onderwerp hieronder zelf bekijken:

Volgens West zijn er enkele updates in de maak die gerangschikte domeinen een meer naadloze ervaring voor mensen moeten maken. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, de manieren waarop de AP speelt en de wedstrijdclassificaties samenkomen om de teams te bepalen. “Je lager gerangschikte teamgenoten bedoelen meestal dat ze hun MMR dicht bij je hebben, maar niet zoveel AP hebben gefreesd. Dit zou ook beter moeten zijn na de update”, zegt West over het onderwerp.

Apex LegendsHet nieuwste ‘uiterlijk’-seizoen is momenteel beschikbaar in de game. Het seizoen bracht een nieuwe legende met zich mee Veel andere veranderingen. Apex Legends Hetzelfde is momenteel beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X | S, Nintendo Switch en pc. Vanaf seizoen 9 lijkt de populaire gratis te spelen videogame het aantal te hebben laten vallen ten gunste van een naam, waarbij “Emergence” technisch gezien seizoen 10 is. Al onze eerdere berichtgeving over de populaire videogame is hier.

Wat vind je van de gerangschikte arena’s zoals ze zich momenteel bevinden? Apex Legends? Wat hoop je hierna te zien veranderen? Apex Legends Verder dan dat? Vertel het ons in de reacties, of voel je vrij om contact met me op te nemen en me rechtstreeks op Twitter te bereiken op Tweet insluiten Over alles wat met gamen te maken heeft gesproken!

[H/T Dexerto]

READ  Ministerie van Defensie brengt een gewijzigd ontwerp uit van de 'Verwervingsprocedure voor defensie': dit is wat het inhoudt
Written By
More from Aubrey Mason

De vergulde bril van Mahatma Gandhi wordt geveild in het VK

De glazen brengen naar schatting tussen de 10.000 pond en 15.000 pond...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *