Download Google Camera voor Samsung Galaxy F54 [Working]

Download Google Camera voor Samsung Galaxy F54 [Working]

Samsung Galaxy F54 is de nieuwste mid-ranger van de F-serie van het bedrijf. Een van de belangrijkste features van het toestel is de camera, deze heeft een sensor met een resolutie van 108 megapixels. De telefoon heeft drie camera’s aan de achterkant en een perforatiecamera aan de voorkant. De cameramodule maakt fatsoenlijke foto’s, allemaal dankzij de 108 MP hoge resolutie sensor. De Galaxy F54 wordt aangedreven door de Exynos 1380, dezelfde chip die beschikbaar is in de Galaxy A54. En er is een GCam-poort die compatibel is met de chip, hier kun je Google Camera voor Samsung Galaxy F54 downloaden.

Google-camera voor Samsung Galaxy F54 [Best GCam]

De Samsung Galaxy F54 maakt de rekeningen waar met een camera met drie lenzen, een 108 MP primaire sensor, een 8 MP groothoeksensor en een 2 MP macrocamera. Samsung gebruikt tetracell pixel billing-technologie om 108 MP snapshots met hoge resolutie te maken. Qua software heeft de telefoon dezelfde camera-app beschikbaar op alle recente Galaxy-telefoons, wat helpt om mooie, gedetailleerde foto’s te maken.

Omdat de Exynox 1380 een nieuwe processor is, zijn er maar een paar Pixel Camera oftewel GCam-poorten die werken met de smartphone. Gelukkig zijn er een paar poorten die compatibel zijn met de nieuwe mid-ranger, dankzij de ontwikkelaars voor het porten van de app. Dus als u op zoek bent naar een beter alternatief van derden, kunt u de Google Camera-app op uw smartphone sideloaden en functies zoals de nachtmodus gebruiken. Hier leest u hoe u Google Camera op de Galaxy F54 downloadt en installeert.

Download Google Camera voor Samsung Galaxy F54

Samsung Galaxy F54 heeft beperkte toegang tot de Camera2 API en geen RAW-ondersteuning. Als gevolg hiervan hebben geporteerde camera-apps mogelijk beperkte ondersteuning op het apparaat. Een externe ontwikkelaar genaamd Shamim heeft de GCam-app geporteerd voor de Galaxy F54, maar met enkele functies. Deze poort werkt op A-serie mid-ranger, hier is de downloadlink voor de app.

READ  5 voetbalwedstrijden op de middelbare school om in week 2 in het mobiele gebied te bekijken

Het is niet nodig om de instellingen te wijzigen, u kunt het gewoon installeren zoals elke APK van derden en het normaal gaan gebruiken.

Hoe Google Camera op Samsung Galaxy F54 te installeren

  1. Download eerst de app via de bovenstaande links.
  2. Ga na het downloaden naar Instellingen en schakel Onbekende bronnen in.
  3. Installeer nu Google Camera.
  4. Als je klaar bent, open je de app en sta je de app-machtigingen toe indien nodig.
  5. Dat is het.

alles is oke. Begin met het maken van geweldige foto’s direct vanaf de Galaxy F54. We zullen de bijgewerkte en stabielere versie van GCam toevoegen zodra deze voor ons beschikbaar is.

Gerelateerde artikelen:

bron: Shamim

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *