Hoe te kijken, stream de wedstrijd van zondag tussen de Philadelphia Eagles en het Washington Football Team

• Als u in de omgeving van Philadelphia woont, kun je de wedstrijd op FOX bekijken met Kevin Burkhardt die de play-by-play behandelt, Daryl Johnston die de analyse verzorgt en Pam Oliver die nevenactiviteiten verzorgt. Het spel zal zijn live gestreamd op de Eagles-app. Je kunt ook naar de uitzending van Merrill en Mike luisteren op SportsRadio 94WIP, PhiladelphiaEagles.com en de Eagles-app. Er is ook een Spaanse versie beschikbaar op 105.7 FM La Mega.

• Als u in de VS woont buiten de regio Philadelphiakun je het spel op FOX bekijken als het zo is uitgezonden op uw lokale markt. Je kunt naar Merrill en Mike luisteren op de desktopversie van PhiladelphiaEagles.com. Fans kunnen ook luisteren naar een Spaanse versie van de uitzending op desktop-apparaten hier! Om de game op een mobiel apparaat te bekijken, kunt u download de Yahoo Sports Mobile-app. U kunt ook luisteren op Sirius-kanaal 105 en XM-kanaal 380.

• Als u buiten de VS woont., er zijn opties voor jou en de NFL biedt een internationale versie van NFL Game Pass.

Als het spel voorbij is, sluit je je aan bij Amy, Fran en Eagles-legende Ike Reese voor de Postgame Show die door Ricoh wordt gepresenteerd voor analyse, hoogtepunten, de persconferentie van Coach Pederson en nog veel meer. Je kunt dit streamen op PhiladelphiaEagles.com, de Eagles-app en onze sociale mediakanalen.

Written By
More from Vanessa Hale

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *