Download Google Duo APK gratis op Android

Om videogesprekken mogelijk te maken, besloot Google Dio te lanceren. Het is een app voor videogesprekken die is ontworpen om effectiever te concurreren met FastTime, Skype, Snapshot, Facebook Messenger of WhatsApp. Zoals je kunt zien, hebben gebruikers al veel apps, althans niet omdat ze allemaal worden geleverd door webbedrijven. Google Dio profiteert echter van het grootste ecosysteem van Google en heeft veel meer te bieden dan zijn concurrenten.

vrij

Google Duo voor Android downloaden

Merkbaar: een koe

een koe

een koe

(8045437 stemmen)

Google Developer LLC | Bijgewerkt op 01/09/2021

Wat is Google Duo?

Google Dio, ontwikkeld door Mountain View, is een gratis app voor bellen met video en audio. In tegenstelling tot FaceTime werkt het alleen op Apple OS en op Android- en iOS-apparaten. Bedankt voor uw telefoonnummer waar de applicatie kan worden geactiveerd. Hiermee kunt u contact opnemen met mensen in uw contactenlijst.

Daarnaast maakt de tool gebruik van een end-to-end encryptiesysteem om optimale vertrouwelijkheid te garanderen. Het platform heeft immers veel coole functies zoals Knock Knock, waarmee je de livevideo van je verslaggever kunt bekijken voordat je de oproep beantwoordt.

Alle redenen om Google Dio te verkiezen boven een andere app

Google Duo biedt een aantal belangrijke voordelen waardoor het de voorkeursoplossing is. Natuurlijk zijn sommige functies niet nieuw, maar Google dacht erover om enkele extra functies te introduceren die een verschil zouden kunnen maken.

Een van de grootste troeven van Google Dio is de uitstekende eenvoud. In feite is de applicatie-interface heel eenvoudig. Om te bellen, moet u op een kleine knop drukken en de lijst met uw contacten wordt weergegeven. Het is intuïtief, eenvoudig en effectief. Bovendien biedt de applicatie gebruikers gecodeerde gesprekken. Dit is vertrouwelijk en niemand heeft er toegang toe, zelfs het bedrijf niet. Dit zorgt ervoor dat uw privacy volledig wordt gerespecteerd.

READ  Hier leest u hoe u kunt kijken - NBC Boston

Daarnaast vertrouwt Google Dio, net als WhatsApp, op een telefoonnummer. Je hebt dus geen Gmail-adres of Google-account nodig om dit te gebruiken. Alles gaat via telefoonnummer, wat betekent dat je zonder simkaart geen gebruik kunt maken van de dienst, ook niet met wifi-toegang.

Dankzij dit type verbinding wordt je gesprek nooit onderbroken. Zelfs als u begint te chatten met uw contacten door verbinding te maken met de wifi van uw webbox, zal deze automatisch het mobiele netwerk oppikken wanneer u uitgaat. Met andere woorden, Dio kan automatisch overschakelen van de ene link naar de andere zonder dat de gebruiker het door heeft.

Als uw apparaat geen 4G-, 3G- of 2G-netwerken kan krijgen, blijft de app actief. Als je netwerktoegang hebt tijdens het videogesprek, kun je doorgaan met het spraakgesprek.

Knock Knock, de job die het verschil maakt

Knock Knock is ongetwijfeld de functie die Google Dio onderscheidt van de concurrentie. Dit is de functie die u laat weten met wie u een videogesprek voert voordat u de oproep beantwoordt. Deze functie werkt echter alleen met uw contacten.

Ik wil op geen enkele manier duidelijk maken dat ik de moeder aanraad inactief te zijn. Dankzij deze functie kunt u veel details benadrukken over de persoon die u belt en vooral over hun verblijfplaats. Vervolgens kunt u kiezen tussen het accepteren of weigeren van de uitnodiging. Je hebt 30 seconden om je geest op te bouwen. Na deze tijd wordt de oproep automatisch geweigerd.

Volgens Google kun je, als je van tevoren weet wie je belt en waar ze vandaan bellen, enig inzicht krijgen in hun stemming. Dit geeft je de gelegenheid om je voor te bereiden op de context van de discussie. Om de functie uit te schakelen, gaat u naar het menu “Parameters” in de applicatie. U ziet de optie Opties beheren om toegang te krijgen tot de knop Voorbeeld uitschakelen. “

READ  Download hier nieuwe Pixel 5a-achtergronden

Google Dio heeft extra functies

Google Duo biedt extra functies die het een populaire app maken:

  • Snapshot-functie: Met Google Duo kunnen gebruikers tijdens een videogesprek het moment vastleggen met de Snapshot-functie. Dit kan worden gebruikt in plaats van handmatige schermafbeeldingen. De knop die bij deze functie hoort, bevindt zich in de linkerbenedenhoek. Door erop te klikken maak je een foto van de twee streams en wordt deze automatisch gedeeld met alle deelnemers aan het gesprek.
  • Vang het moment van groepsdelen: onze vergaderingen zijn vooral veranderd vanwege Govt-19. Dankzij nieuwe technologieën kun je nu genieten van het plezier van het delen van een videosessie met vrienden terwijl je het diner bereidt of het verjaardagskaarsje van een geliefde uitblaast via een videogesprek. Tijdens een groepsvideogesprek kun je met Google Dio snel een foto combineren om dat moment vast te leggen op tablets, smartphones en Chromebooks. Iedereen, inclusief chatleden, ontvangt de gemaakte foto’s automatisch.
  • Aangepaste berichten verzenden: met Google Duo is het eenvoudig om aangepaste audio- en videoberichten te verzenden. U kunt afbeeldingen delen met doodles of eenvoudige notities met tekst. Je kunt “ik mis je” of “ik mis je” zeggen door een van de nieuwste Augmented Reality (AR) effecten te kiezen.

Zoom in op hoe Google Dio werkt

Om Google Duo te gebruiken, download je eerst de app naar je Android- of iOS-apparaat. U moet voldoen aan het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google. Je moet beslissen of Duo je meldingen kan sturen en toegang kan krijgen tot je camera en microfoon. Verifieer je nummer en voer de eenmalige verificatiecode in die je via sms hebt ontvangen. Wanneer al deze stappen zijn voltooid, wordt de hoofdinterface van de applicatie weergegeven.

READ  Het laatste seizoen Android / iOS mobiele versie Volledige game gratis download

De hoofdinterface van Duo is gesplitst scherm. De bovenste helft bevat beelden die door de camera zijn vastgelegd. In het onderste gedeelte ziet u de contacten of groepen die de videogespreksessie hebben. Bovenaan de lijst staat een zoekbalk die toegang geeft tot instellingen.

Elke keer dat u de app opent, ziet u het cameraweergavescherm en de zoekbalk. Groepen en contacten worden hieronder weergegeven. Om een ​​videogesprek te starten, hoef je alleen maar de naam in te voeren van het contact dat je wilt bellen in de zoekbalk. Er verschijnt een lijst en u ziet de naam die u wilt selecteren. In het midden, onderaan het scherm, verschijnt het pictogram “Videogesprek”. Klik erop om het gesprek te starten.

Daarnaast kun je je voorkeuren beheren in Google Duo. In de hoofdinterface van de applicatie, in de rechterbovenhoek, is er een knop met drie horizontale stippen, waarmee u opties kunt zien voor toegang tot privacy, instellingen, feedback en hulp. In de parameteroptie kunt u verschillende wijzigingen aanbrengen, zoals het uitschakelen van de modus voor weinig licht of de documentmodus.

Kan Duo bellen via de browser?

Je kunt Duo-gesprekken starten vanuit de browser. Ga hiervoor naar duo.google.com. Verifieer vervolgens uw nummer en u kunt in plaats daarvan de app in uw browser gebruiken.

Written By
More from Eda Greene

Ray Traced is een onmisbare onofficiële poort die je gratis kunt downloaden

Nu is hier iets dat uit het niets kwam. Software-engineer ‘sultim-t’ heeft...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *