Geërgerd door het geluid van mobiele games, slaat de man de jeugd met een cricketbat in Vikhroli

De politie van Vikhroli boekte een man nadat hij naar verluidt een 18-jarige jongen had geslagen met een cricketbat en zijn mobiele telefoon had gebroken met een hamer nadat hij zou hebben geweigerd te stoppen met het spelen van een mobiel spel dat lawaai maakte. De beklaagde wordt geïdentificeerd als Rafiq Ansari alias Malwa, een inwoner van Kannamvar Nagar in Vikhroli.

Het incident vond plaats op maandagavond rond 20.00 uur toen Irfan Shaikh, een 12e standaardstudent, samen met zijn twee vrienden een mobiel spel speelde. Volgens de politie speelden ze in een schaduw van Trimurti Mitra Mandal, Ansari die op de eerste verdieping van het aangrenzende gebouw verblijft en hen herhaaldelijk vroeg om te stoppen met spelen of op zijn minst het geluid tijdens het spelen te dempen. Ansari werd echter woedend nadat ze weigerden, zei de politie.

Geërgerd door het lawaai bracht Ansari een hamer en brak de mobiele telefoon van Shaikh, hij stopte daar niet en sloeg naar verluidt Shaikh met een cricketbat waarin hij verwondingen opliep aan zijn voorhoofd en in het gezicht, zei de politie.

Na het incident werd Shaikh naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht, waar hij na behandeling werd ontslagen. Later benaderde hij de politie van Vikhroli en diende hij zijn klacht in. Een overtreding volgens de sectie van het Indiase strafwetboek (IPC) van het vrijwillig toebrengen van pijn (323), het vrijwillig veroorzaken van gewond door gevaarlijke wapens of criminele intimidatie (324), opzettelijke belediging om schending van de vrede uit te lokken (504) Onheil die schade toebrengt aan het bedrag van vijftig roepies (427) werd geregistreerd op het politiebureau van Vikhroli.

READ  Indian Navy Tradesman Admission Card 2021 uitgegeven, hier is de directe link

Ons onderzoek loopt momenteel en we moeten de verdachte nog arresteren, zei een politieagent.

Written By
More from Eda Greene

Microsoft Edge Beta 91 is nu beschikbaar om te downloaden

Microsoft heeft onlangs het Microsoft Edge-bètakanaal bijgewerkt en uiteindelijk Dev Channel-versie 91...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *