Download gratis de Ultimate Euro 2020-gids

Heb je een exemplaar gemist van? wereldvoetbalDe ultieme Euro 2020-gids?

Na een jaar uitstel vanwege de coronaviruspandemie, gaat vanavond (vrijdag 11 juni 2021) het EK van start. De finale eindigt op zondag 11 juli 2021 in het Wembley Stadium. Engeland begint op zondag 13 juni 2021 op Wembley aan de campagne tegen Kroatië. De Three Lions behoren tot de favorieten om hun eerste wedstrijd te winnen. Europees kampioenschap.

Hoe kan ik de World Soccer’s Euro 2020 special downloaden?

Als je nog geen exemplaar hebt ontvangen van wereldvoetbalUltieme Euro 2020-gids om het toernooi te bekijken, geen paniek! Je kunt de inside-track van elke finalist krijgen door een volledig gratis digitale kopie te downloaden door op Hier. Als alternatief kunt u uw dichtstbijzijnde winkel vinden die fysieke exemplaren verkoopt van wereldvoetbal door te klikken Hier.

We hebben de finalisten en hun potentiële lijsten (nog niet bevestigd vóór publicatie) nader bekeken, evenals meningen, tactieken en profielen van ons wereldwijde netwerk of verslaggevers. Je krijgt ook een gratis Euro 2020-muurschildering als je een fysiek exemplaar van het tijdschrift krijgt.

Artikel door Sam Stroud

Vergeet niet dat u ook op de hoogte kunt blijven van al onze online berichtgeving door hier te klikken.

READ  Hi-tech oplossingen om uw verbindingen veilig te houden
Written By
More from Eda Greene

Maak een nieuw account aan om Google Pay te downloaden

Onlinetransacties hebben de afgelopen jaren een enorme sprong voorwaarts gemaakt in India,...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *