Download gratis iPhone 14-achtergronden

Download gratis iPhone 14-achtergronden

Apple lanceerde de iPhone 14-serie in september 2022. Elke nieuwe iPhone-serie wordt geleverd met een exclusieve set wallpapers en de iPhone 14-serie is niet anders. Als u iPhone 14-achtergronden wilt downloaden of donkerdere en subtielere iPhone 14 Pro-achtergronden wilt, dan bent u hier aan het juiste adres.

Je kunt iPhone 14-achtergronden op elke iPhone gebruiken en je instellingen bijwerken zonder een cent uit te geven. Bovendien kunt u met iOS 16 meerdere vergrendelscherminstellingen maken en gebruiken. Je kunt alle iPhone 14- en iPhone 14 Pro-achtergronden downloaden en ertussen schakelen wanneer je maar wilt.

iPhone 14-achtergronden downloaden

iPhone 14 is een incrementele upgrade ten opzichte van zijn voorganger. Het gebruikt dezelfde A15 Bionic SoC als de iPhone 13, maar heeft 6 GB RAM en een extra GPU-kern. Er zijn enkele verbeteringen aan de camera. En de repareerbaarheid van iPhone 14 is beter dan die van de oude iPhones. Verder gebeurt er niet veel met de iPhone 14.

Als je nog geen upgrade hebt uitgevoerd, raden we je aan te wachten op de iPhone 15, omdat er enkele noodzakelijke wijzigingen worden verwacht, zoals een USB Type-C-oplaadpoort, enz. In de tussentijd kun je iPhone 14 downloaden en gebruiken. Wallpapers.

Download gele iPhone 14 wallpaper

Apple heeft de mini-iPhone stopgezet en vervangen door de iPhone Plus. De iPhone 13 mini had slechte verkoopcijfers en de iPhone 14 Plus is ook niet veelbelovend. Ondanks dit alles heeft Apple een mid-cycle update uitgebracht voor de iPhone 14 met de lancering van een nieuwe kleurvariant.

Nu is iPhone 14 verkrijgbaar in het geel. En aangezien Apple elke iPhone met een identieke achtergrond uitbrengt, vormt de gele iPhone 14 geen uitzondering op deze regel. Je kunt de iPhone 14 gele wallpaper hieronder downloaden.

Download iPhone 14 Pro-achtergronden

Apple heeft de kloof tussen de basis- en Pro iPhone-modellen vergroot met de iPhone 14-serie.De iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max hebben nu een pilvormige inkeping die Apple Dynamic Island heeft genoemd. De Pro-modellen krijgen ook een 48 MP primaire camerasensor en dan is er ook nog het ProMotion-display (verversingssnelheid van 120 Hz).

READ  Met Spotify kunnen desktopgebruikers nu hele albums downloaden

Zelfs de achtergronden van de iPhone 14 Pro zien er geïnspireerd uit op Dynamic Island. Als dit je interesseert, download dan de iPhone 14 Pro-achtergronden hieronder.

Nieuwe achtergronden nodigen uit tot nieuwe vergrendelscherminstellingen

Nu je de iPhone 14-achtergronden hebt gedownload en op je iPhone hebt toegepast, raden we je aan het vergrendelingsscherm aan te passen. Het wijzigen van de instellingen van uw startscherm en vergrendelscherm voelt zeker als een verademing en houdt het spannend. Wie houdt er niet van om zijn iPhone te personaliseren en te personaliseren? Vertel ons wat je favoriete wallpaper is en als je nog andere wallpaper-verzoeken hebt, laat ze dan achter in de reacties hieronder.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *