Disney Lorcana-regels gelekt, hoe doet MTG-concurrent het?

Inleiding tot grammatica Disney Lorcanahet nieuwe ruilkaartspel van Ravensburger, werd een beetje vroeg gelekt als onderdeel van de Game HandelsmagazineKan een coververhaal zijn. Nummer 279 is, net als alle andere nummers van GTM, bedoeld om te worden gelezen door een publiek van indie-retailers, maar de momentopname van meerdere pagina’s beantwoordt enkele opdoemende vragen over de harde slag van de nieuwe game. Dit is wat we weten.

Disney Lorcana is een opwindende nieuwe Collectible Trading Card Game (TCG) met glimpen van Disney-personages die verschijnen in zowel bekende als opnieuw bedachte vormen”, luidt de aankondiging. “Ontwikkeld door Ravensburger, Disney Lorcana Het is ontworpen om toegankelijk en gastvrij te zijn voor nieuwkomers in TCG’s, terwijl het nog steeds strategische diepgang en uitdagingen biedt voor ervaren spelers.”

Het lek van de regels van maandag verklaart alle code in de Disney Lorcana-kaarten, Inclusief aanvals- en verdedigingswaarde (beide zijn hier vijf) en vlagwaarde, vertegenwoordigd door ruiten, die vier zijn op deze kaart. We weten ook dat deze kaart in inkt kan worden omgezet, omdat er een cirkel rond de gietkosten staat – het zijn acht inkten.

Foto: Ravensburger, Disney

Volgens de versie racen spelers (genaamd verlichting) om als eerste 20 vlaggen te verzamelen. Elke verlichter begint met zeven kaarten in de hand, elk getrokken uit een persoonlijk kaartspel van 60 kaarten. Vanaf de eerste speelronde nemen de Lamplighters kaarten uit hun hand om een ​​inktpoel te creëren, de krachtbron in het spel. zoals de aarde Magie: de bijeenkomstDe inkt wordt vervolgens gebruikt om wezens op te roepen en spreuken uit te spreken. Elk kaartspel bestaat uit niet meer dan twee kleuren inkt en kan worden gekocht als kant-en-klare starterspellen.

De advertentie gaat verder: “Alle kaarten hebben inktkosten, die kunnen worden betaald met de inkt in je inktpot. Hoe meer kaarten je in je inktpot hebt, hoe krachtiger kaarten je kunt spelen en hoe meer je kunt doen.”

kennis – Disney LorcanaReserveer levens of levenspunten – Gemaakt door personages op missies te sturen. Door deze karakters te “oefenen” (door ze zijwaarts op tafel te draaien) verdienen spelers hun waarde in de vlag, die wordt weergegeven door kleine ruitvormige pictogrammen op de onderste helft van de kaart.

Zodra personages op deze manier zijn geoefend, kunnen andere spelers die personages met hun eigen stijl uitdagen. Elk van de personages die aan deze uitdagingen deelnemen, loopt in ruil schade op, en zodra de waarde van de wil van een personage wordt overschreden, worden ze gediskwalificeerd – dat wil zeggen, verwijderd uit het spel.

Dit klinkt misschien als een enorm lek, maar het is eigenlijk heel onbeduidend. Veel van de finesses van de gameplay worden niet opgemerkt. Het is bijvoorbeeld onduidelijk hoeveel de uitdaging van een personage van invloed is op hun vermogen om kennis te vormen. Advertentietekst schijnt door op meerdere soorten kaarten, evenals regels voor het bouwen van kaartspellen, en zelfs de fijne kneepjes van het maken van inkt. We hebben de Lorcana League genoemd, een inleidende reeks evenementen in de winkel die 12 weken zal duren, evenals het feit dat speelmatten, kaarthoezen en kaartportefeuilles allemaal deel zullen uitmaken van de line-up van de lanceringsproducten. .

Verwacht meer informatie over Disney Lorcana Hier bij Polygon in de aanloop naar de grote lancering van deze zomer bij Gen Con.

Lees verder

READ  Noord-Korea sluit stad af vanwege het eerste vermoedelijke geval van COVID-19: rapporten
More from Madison Garrett
Samsung Galaxy S21 FE heeft Android 13 ontvangen in Nederland
Het is een belangrijke dag voor de Samsung Galaxy S21 FE. Het...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *