Download gratis kleurboeken uit honderden musea, bibliotheken en iconische collecties

Kleuren voor volwassenen kan het angstcentrum in je hersenen, bekend als de amygdala, ontspannen, wat stress vermindert en je slaap en focus helpt verbeteren. Het is ook leuk.

Om zoveel mogelijk mensen naar de kunst – en de geneugten van kleuren – te lokken, organiseert de bibliotheek van de New York Academy of Medicine sinds 2016 jaarlijks het #ColorOurCollections-project, met deelnemende musea, bibliotheken, archieven en academische instellingen over de hele wereld co-creatie van volledig gratis, downloadbare kleurpagina’s geïnspireerd op hun collecties.

Kleurboeken uit 2021 en de voorgaande vijf jaar blijven het hele jaar door gratis te downloaden. Bekijk hier de verschillende opties.

Je kunt tekenen op vintage motorstickers uit het archief van Harley-Davidson. U kunt de pagina’s van oude boeken uit Barcelona inkleuren. Illustraties van Victoriaanse flora en fauna, oude geneeskrachtige tekeningen – ze zijn allemaal beschikbaar, dus maak uw keuze.

En als geen van deze afdrukbare PDF’s echt zo geweldig is?

Verwant: Van minisushi tot minicakes, mama maakt geweldig eten voor haar poppenhuis – kijk

Het afgelopen jaar heeft iedereen van West Elm naar de fotograaf Joanna Bashford—die kleurplaten voor volwassenen populair maakte met haar boeken zoals geheime Tuin En de betoverd bos—Er zijn gratis boeken gemaakt die iedereen kan downloaden en kleuren. Ze is geweldig.

Joanna Bashford

Deel deze gratis ontdekkingen met je vrienden op sociale media…

READ  ESports Legend Mobile Android / iOS mobiele versie Volledige game gratis download gratis
Written By
More from Eda Greene

Iron Maiden werkt samen met Horror-regisseur Corin Hardy aan ‘Legacy Of The Beast’ mobiele gamekarakter

Veelgeprezen Britse horrorregisseur Corin Hardy sneed een Halloween-pompoen uit die vervolgens in...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *