Download het gratis eBook: NIS2 en de impact op de serie

Download het gratis eBook: NIS2 en de impact op de serie


De komende NIS2-wet zal veel aandacht trekken van bedrijven en MKB-bedrijven. Zeker als het gaat om het belang van samenwerking tussen NIS2-bedrijven en leveranciers. Het e-book “NIS2 en de Impact op de Keten” biedt uitkomst.

Samen Digitaal Veilig heeft speciaal voor belangrijke en essentiële bedrijven en hun leveranciers een e-book gemaakt – en andersom. U kunt deze publicatie hier gratis downloaden

Zorgplicht voor digitale veiligheid

NIS2 staat voor Netwerk- en Informatiebeveiliging en gaat over het beschermen van onze essentiële en belangrijke sectoren tegen cyberdreigingen. Organisaties en bedrijven in deze sectoren moeten over een eigen cybersecurity beschikken om zo een extra zorgplicht te hebben naast de digitale veiligheid van hun leveranciers. Dit betekent dat deze leveranciers, vaak kleine en middelgrote bedrijven, actief aan hun digitale veiligheid moeten werken.

Gids voor NIS 2

Het NIS2 Keurmerk en het Samen Digitaal Veilig platform bieden alle benodigde tools en ondersteuning om deze samenwerking te faciliteren. Dit eBook is uw gids voor NIS2. Leer wat het betekent en leer hoe u met klanten en leveranciers kunt samenwerken om aan deze wet te voldoen.

Ook nam hij in februari deel aan een webinar

READ  Samsung Galaxy A51-update brengt mei-patch en betere wifi-verbinding

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *