Download hier de laatste versie van De RestaurantKrant

Vandaag verschenen: Het nieuwste nummer van het vakblad De RestaurantKrant. Momenteel Gratis download Of lees op internet. Professionele informatie waar niet elke restaurator zonder kan.

Downloaden hier De nieuwste versie van De RestaurantKrant

Deze editie staat in het teken van de herfst. U leest onder andere hoe u meer omzet uit uw winterterras haalt en hoe u het wild het beste kunt klaarmaken en verkopen. Op de cover staat chef-kok en ondernemer Willem Shavsma. Hij is eigenaar van Eindeloos Restaurant, Drink- en Eetlokaal Proefverlof en Bajes Streetfood Club. Allemaal in Leeuwarden. Opgeleid in sterrenzaken bij Randstad, was zijn oorspronkelijke doel om een ​​Michelin-ster naar de hoofdstad van Friesland te krijgen. Tegenwoordig wordt zijn missie nog belangrijker gevonden: goed werk leveren met streekproducten, meer groenten en minder vlees.

Onze vaste columnist Fernando Juncker Elimineert frustratie over no-shows. Zijn gasten betaalden onlangs een aanbetaling bij het maken van een reservering. Noodzakelijk of onherbergzaam? Hij legt het uit in zijn column. Voor het eerst in de geschiedenis begint het WK in november. In deze editie vertellen restaurantondernemers hoe ze extra omzet genereren uit ’s werelds grootste sportevenement.

In deze editie leest u ook Waarom Sommelier Quinn van der Plas Je vindt dat elk restaurant een Nederlandse wijn op de kaart moet hebben staan, waar je op moet letten bij het kopen van een restaurant en een uitgebreid interview met Janine de Rood, die een paar jaar geleden haar Soep Bar in Utrecht opende.

Downloaden hier De nieuwste versie van De RestaurantKrant

READ  Hoe krijg ik de oude Google-app-pictogrammen terug op mijn telefoon?
More from Madison Garrett
5 verschillen tussen de rivalen onderweg
Veilig gebruik van je telefoon: dat is waar Apple CarPlay en Android...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *