The Legend of Heroes: Trails to Reverie wordt in de zomer van 2023 in het westen gelanceerd voor PS5, PS4, Switch en pc

legende van helden: paden in de verbeelding zal lanceren voor PlayStation 5en Playstation 4En de bekeerlingenEn de computer Over stoom-En de Epic Games StoreEn de Gogo In de zomer van 2023 in de West Uitgeverij NIS Amerika aangekondigd. De PlayStation 5-versie is zojuist aangekondigd.

Pre-orders voor de limited edition zijn nu beschikbaar via NIS America online winkel voor $ 99,99. Inclusief Deluxe Edition van het spel, SteelBook, hardcover artbook, hardcover roman “Three & Nine: A Trails Tale”, audio-cd en acrylprint. Een beperkte editie met “Lil’ Reverie Plushie Set” (“Lil’ Liberator Bannings”, “Lil’ Hero Schwarzer” en “Lil’ Rogue ‘C”) zal ook beschikbaar zijn voor $ 189,99.

Hier is een overzicht van het spel, via NIS America:

In de omgeving van

Welk lot wacht deze drie noodlottige personages? gebruik de kruispunt Een systeem om te schakelen tussen Rean Schwarzer, Lloyd Bannings en de gemaskerde “C”-vorm en het lot van sleutelfiguren en locaties binnen Zemuria te bepalen. Dompel jezelf onder in verfijnde tactische gevechten met nieuwe functies zoals United Front, ontdek nieuwe bondgenoten en uitdagingen in de arcades van de True Reverie Corridor!

Waar het ene pad eindigt, begint een ander…

Het met elkaar verweven lot van de drie karakters van Zemoria zal in dit klimaatseizoen worden beslist legende van helden serie! Treed in de voetsporen van oorlogsheld Rean Schwarzer, redacteur Lloyd Bannings en gemaskerde puzzel “C”, waarbij je vrij kunt wisselen tussen elk pad met het Crossroads-systeem.

Lloyd Bannings, commandant van de Special Support Division van de Crossbell Police Department, moet opnieuw vechten voor de vrijheid van zijn stad nadat de onafhankelijkheidsvieringen van Crossbell worden onderbroken door de plotselinge verschijning van een oude dreiging.

Na de gebeurtenissen van de Great Twilight komen Erebone-held Ryan Schwarzer en zijn studenten weer tot leven op de campus. Deze vluchtige vrede wordt echter verstoord door de opkomst van een nieuwe dreiging.

Wanneer Crospils voormalige gouverneur-generaal plotseling terugkeert en een stadstaat eist, ondernemen vier mensen een geheime missie om zijn zaak te onderzoeken. een taaks. Hun leider is Si, een gemaskerde persoon die dezelfde codenaam lijkt te gebruiken als de leider van het Imperial Liberation Front. Maar met welk doel?

Functiegidsen

  • trio van nummersexpertise Drie verschillende verhaallijnen en je kunt er op elk moment tussen wisselen met behulp van het Crossroads-systeem. Ontdek bovendien zijafleveringen om de personages en de wereld van Zemuria volledig te belichamen.
  • fictief in werkelijkheid – Betreed de True Reverie Corridor, waar je nieuwe personages uit heel Zemuria kunt ontmoeten en rekruteren, willekeurig gegenereerde kerkers kunt betreden om je kracht te testen en een verscheidenheid aan minigames kunt spelen.
  • Vechtende toonbeelden – Gebruik kunst, dappere commando’s en sluwe tactieken om de strijd te winnen. Beheers het nieuwe united front-systeem en gebruik de kracht van je hele team om vijanden te vernietigen en jezelf te versterken.

Bekijk hieronder de openingsfilm.

film opening

READ  Nintendo biedt gratis proefversies van Switch Online aan, als je er eerder een hebt gebruikt (VS)
Written By
More from Aubrey Mason
De nieuwe Inazuma-puzzels van Genshin Impact zijn verrassend uitdagend
afbeelding: miHoYo Het is eindelijk gebeurd. voor het eerst daarna Bijna een...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *