Download hier de nieuwe Apple Studio Display-achtergrond

Download hier de nieuwe Apple Studio Display-achtergrond

Op donderdag heeft Apple macOS Monterey 12.4 RC (Release Candidate) vrijgegeven aan ontwikkelaars. Naast verbeteringen en enkele nieuwe functies in de Podcasts-app, komt de update met een nieuwe Studio Display-achtergrond. Maar als u het op andere apparaten wilt gebruiken, kunt u het hier downloaden.

Dit behang is afkomstig van de marketingafbeeldingen van Apple studioscherm, die in maart samen met Mac Studio werd geïntroduceerd. De foto toont de letters van het woord “studio” alsof ze gevouwen zijn, met tinten blauw, paars en oranje.

In tegenstelling tot andere macOS-achtergronden, is deze afbeelding slechts in één versie beschikbaar – er zijn dus geen afbeeldingen ingesteld voor lichte en donkere modi.

De nieuwe Studio Display-achtergrond wordt geleverd met macOS Monterey 12.4. Als u echter niet wilt wachten op de officiële update om de nieuwe afbeelding te krijgen, kunt u deze hier downloaden. Aangezien dit een macOS-achtergrond is, heeft de afbeelding een resolutie van 6K, dus het bestand is een beetje groot.

Je kunt de nieuwe Studio Display-achtergrond hieronder in volledige resolutie downloaden. Zorg ervoor dat u op de knop (i) klikt en de achtergrond met volledige resolutie opslaat – stel deze vervolgens in via de app Foto’s of de app Instellingen als u een iPhone, iPad of iPod touch gebruikt.

Lees ook:

FTC: we gebruiken gelieerde links om inkomsten te genereren. meer.


Bekijk 9to5Mac op YouTube voor meer Apple-nieuws:

READ  Excel RosterResource-werkmapdownloads zijn nu beschikbaar voor FanGraphs-leden

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *