Download hier de Samsung Galaxy S24-achtergronden

Download hier de Samsung Galaxy S24-achtergronden

De Samsung Galaxy S24 zal ongetwijfeld een van de populairste smartphoneseries van 2024 worden. Het zijn geweldige toestellen, maar we weten dat ze niet voor iedereen geschikt zijn en duur kunnen zijn. Je kunt nog steeds een beetje plezier hebben met de Galaxy S24 zonder een van deze telefoons te bezitten. De wallpapers zijn universeel en je kunt ze op elk apparaat instellen. Hieronder kun je de Samsung Galaxy S24 wallpapers downloaden.

Tot nu toe hebben we alleen toegang tot de Samsung Galaxy S24 Ultra-achtergronden, dankzij onze vrienden van YTECHB. De originele leaker is dat eigenlijk wel Gebruikermaar de link naar de originele bestanden bestaat niet meer.

Download hier de Samsung Galaxy S24 Ultra-achtergronden

Laten we beginnen met de basis. Wij raden u aan dit te doen Vermijd eenvoudigweg de voorbeelden op te slaan van de afbeeldingen die u hieronder ziet. Deze achtergrondvoorbeelden zijn gecomprimeerd en geoptimaliseerd om de prestaties van de website te verbeteren. In plaats daarvan moet u op de onderstaande knop klikken en daar de achtergronden met volledige resolutie downloaden.

Ze hebben allemaal een kristalvorm met kleuren die overeenkomen met enkele van de beschikbare Galaxy S24-kleuren. Het is elegant en eenvoudig, maar met een beetje flair. Genieten!

Hoe u deze Samsung Galaxy S24-achtergronden op uw telefoon instelt

U kunt achtergronden downloaden naar uw smartphone. Of download ze naar een ander apparaat en breng de bestanden vervolgens over naar uw smartphone. U kunt Bluetooth-, USB- of cloudservices zoals Google Drive gebruiken. Zelfs het versturen van de achtergrond naar jezelf via e-mail werkt. Zodra de achtergrond op uw telefoon is opgeslagen, volgt u de onderstaande instructies om de achtergrond voor uw Galaxy S24 in te stellen.

READ  Markt voor mobiele game-apps 2020-2026 | Uitgebreide studie COVID19-impactanalyse | Wereldwijd belangrijke spelers: NetEase, Tencent Holdings, WeMade Entertainment, Activision Blizzard, enz.

Achtergrond instellen op Android:

 1. uitgave Instellingen programma.
 2. tik op Behang en stijl.
 3. Hij kiest Meer achtergronden.
 4. Zoek en selecteer de Galaxy S24-achtergrond.
 5. Pas de achtergrond aan en klik Stel in als achtergrond.
 6. Kies of u de achtergrond op uw apparaat wilt instellen of niet hoofdscherm, Vergrendel het schermof Startschermen en vergrendelschermen.

Achtergrond instellen op de iPhone:

 1. uitgave Instellingen programma.
 2. tik op Behangpapier.
 3. Hij slaat Voeg een nieuwe achtergrond toe.
 4. Zoek en selecteer de Galaxy S24-achtergrond die u wilt instellen.
 5. Pas uw achtergrond naar wens aan en druk op Toevoegen.
 6. tik op Instellen als achtergrondpaar.

Opmerking van de uitgever: Deze instructies zijn samengesteld met behulp van een Google Pixel 7 met Android 14 en een Apple iPhone 12 Mini met iOS 17.2.1. De stappen kunnen verschillen als u een ander apparaat of een andere softwareversie heeft.

veelgestelde vragen

Standaardachtergronden hebben meestal de grootte van de schermresolutie van uw apparaat. Dit is het geval voor de Samsung Galaxy S24-serie. De Galaxy S24 Plus en Ultra hebben een QHD+ resolutie, de resolutie in deze wallpapers. De standaard Galaxy S24 heeft een Full HD+ resolutie.

De wallpapers volgen dezelfde schermverhouding als het apparaat waarvoor ze zijn gemaakt. In het geval van de Galaxy S24 is de beeldverhouding 19,5:9. Ondertussen hebben de grotere Galaxy S24-varianten een beeldverhouding van 19,3:9.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *