Hoe u uw gegevens kunt downloaden

Google heeft onlangs aangekondigd dat het in november van dit jaar de klassieke Hangouts-app voor gratis gebruikers zal afsluiten. Bestaande gebruikers worden gemigreerd naar de Google Chat-app. Google zei ook dat gratis persoonlijke accounts nog steeds de oude Hangouts gebruiken
Android En de iOSzal binnenkort een upgradescherm zien waarin wordt gevraagd om over te schakelen naar chatten in Gmail De applicatie of mobiele chatclients op de platforms. Als u zich afvraagt ​​wat er met uw gegevens gebeurt, bent u beschermd. Het bedrijf stelt gebruikers in staat hun Hangouts-gegevens te downloaden voordat ze de app afsluiten.Dus als je ook klassieke Hangouts-gegevens wilt downloaden en opslaan, volg dan deze eenvoudige stappen

1.

Ga eerst naar Google Takeout en log in met het Google-account dat je voor Hangouts gebruikt.

2.

Selecteer nu Hangouts in de lijst met beschikbare apps en schakel de andere apps uit.

3.

Klik daarna op Volgende stap

4.

Kies bij Leveringsmethode hoe vaak u de back-up wilt downloaden. Aangezien Hangouts binnenkort wordt geüpgraded naar Google Chat, raadt Google een eenmalige download aan.

5.

Kies nu het bestandstype.

6.

Klik daarna op Exporteren.

7.

Er wordt een bericht weergegeven dat Google een kopie maakt van de bestanden uit Hangouts. U ontvangt een e-mail wanneer het uitvoerproces is voltooid. Download het bestand om je Hangouts-gegevens te bewaren.

Voor degenen die het niet weten, je hebt toegang tot bestanden Google Hangouts En alle web-linked data tot minimaal oktober 2022. Je kunt je Hangouts-accountgegevens, inclusief je chats, downloaden tot ten minste november 2022.

READ  Apple Seeds Beta 2 van macOS Big Sur 11.4 voor ontwikkelaars

FacebookTwitterLinkedIn


Written By
More from Eda Greene
Ookla Data – Manila Bulletin
De Filippijnen staan ​​op de 10e plaats van de Asia-Pacific Economic Cooperation-landen...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *