Download hier de Samsung Galaxy S24- en S24 Ultra-achtergronden

Download hier de Samsung Galaxy S24- en S24 Ultra-achtergronden

Tijdens het eerste Galaxy Unpacked 2024-evenement maakten we kennis met de Samsung Galaxy S24-serie. Het brengt drie vlaggenschiptelefoons op tafel, namelijk de Galaxy S24, S24+ en S24 Ultra. Alle drie deze apparaten worden geleverd met toonaangevende en premium specificaties, waardoor ze zich van elkaar onderscheiden. Deze vlaggenschiptelefoons verschillen echter niet alleen qua specificaties en prijzen, maar ook qua achtergronden. Het goede is dat we nu toegang hebben tot de officiële wallpapers van de Galaxy S24-serie. Dus als u ernaar op zoek bent om het op uw apparaat te gebruiken, laten we het dan meteen downloaden!


Nieuwe Galaxy S24- en S24+-achtergronden

Beginnend met de standaard Galaxy S24 en de meer premium Galaxy S24+, delen ze dezelfde set achtergronden. We hebben vier verschillende tinten met twee verschillende tinten (een lichte en een donkere) voor elk van deze tinten.

Zo te zien zijn deze achtergronden bedoeld om overeen te komen met de kleuropties van de twee apparaten. Ter referentie: de Galaxy S24 wordt geleverd in de kleuropties Ambergeel, Kobalt Violet en Onyx Zwart. De Galaxy S24+ arriveert in de opties Cobalt Violet en Onyx Black.

We hebben hieronder een voorbeeld van deze achtergronden toegevoegd. Download de voorbeelden echter niet, omdat hun resolutie samen met de kwaliteit is gecomprimeerd. Als u het wilt downloaden, klikt u gewoon op de downloadknop om het te downloaden.

Nieuwe Galaxy S24 Ultra-achtergronden

Vervolgens hebben we de beste Galaxy S24 Ultra-achtergronden. Ter referentie: dit is het meest premium aanbod in de serie en wordt geleverd in de kleuropties Titanium Grey, Titanium Violet, Titanium Black en Titanium Grey.

READ  Hoe Aadhaar-kaart downloaden zonder mobiel nummer?

Om het kleurprofiel van de behuizing van de S24 Ultra te ondersteunen, kun je kiezen uit 8 verschillende tinten behang. Nogmaals, download het niet via het onderstaande voorbeeld. U kunt ook de onderstaande link gebruiken om ze probleemloos naar uw apparaat te downloaden.

Let op:
Geen van deze achtergronden is in portret- of vergrendelschermformaat, nou ja, om hun kwaliteit te behouden. Wanneer u het echter als achtergrond instelt, kunt u het handmatig zo instellen dat het op uw vergrendelingsscherm past. Bovendien zijn deze achtergronden groot genoeg om zeer geschikt te zijn voor 'scrollende achtergronden', als u dat liever wilt.

Nu je toegang hebt tot alle wallpapers uit de nieuwste Samsung Galaxy S24-serie, kun je ze op elk Android- en iOS-apparaat gebruiken. Als u in plaats daarvan achtergronden uit de Pixel 8-serie of iPhone 15-serie-achtergronden zoekt, kunt u deze vinden in de gekoppelde handleidingen. Dat gezegd hebbende, laat ons uw mening over deze nieuwe S24-achtergronden weten in de reacties hieronder!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *