CI Games ontslaat 10% van zijn werknemers

CI Games ontslaat 10% van zijn werknemers

Meld u hier aan voor de GI Daily om de grootste verhalen rechtstreeks in uw inbox te ontvangen

CI Games heeft 10% van het personeelsbestand van het hele bedrijf ontslagen. GamesIndustry.biz leren.

Bronnen wezen ons op getroffen werknemers die op LinkedIn postten en beweerden dat de meerderheid van het marketingteam is ontslagen. GamesIndustry.biz Er is ons verteld dat Lords of the Fallen-ontwikkelaars Hexworks en Sniper Ghost Warrior studio Underdog ook getroffen zijn.

Op de vraag om bevestiging reageerde CI Games met de volgende verklaring van CEO Marek Temiski.

“Om de kracht en stabiliteit van het personeelsbestand te behouden, heeft CI Games de moeilijke maar noodzakelijke beslissing genomen om een ​​gerichte ontslagronde door te voeren, die ongeveer 10% van de werknemers in het hele bedrijf treft.

“We willen ze allemaal bedanken voor de rol die ze hebben gespeeld tijdens hun tijd bij ons. Verdere bedrijfsverbeteringen aan de pijplijnen en processen van de organisatie zijn onderweg.”

Vorig jaar onthulde het bedrijf dat Lords of the Fallen uit 2023 het duurste project tot nu toe was met totale kosten van PLN 281 miljoen ($66,2 miljoen).

Van de game zijn binnen tien dagen meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Ter vergelijking: het kostte de oorspronkelijke titel uit 2014 zeven maanden om 900.000 exemplaren te verkopen.

READ  World of Warcraft-spelers misleiden de AI-website om alleen de fictieve update die bekend staat als 'Glorbo' te dekken

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *