Download hier het uitgewerkte plan voor de GLB in Veenkoloniën

Download hier het uitgewerkte plan voor de GLB in Veenkoloniën

In lijn met Veenkoloniën

De informatie sluit zo goed mogelijk aan bij het bouwplan van de Veenkoloniale. Het stappenplan is ontwikkeld door LTO Noord, haar divisie lichte grond en Veenkoloniën Innovation Partners. In samenwerking met partners doen wij ons best om de getoonde informatie actueel en correct te houden. U kunt er echter geen rechten aan ontlenen.

Download de gids

Wij hopen dat u met dit uitgewerkte plan uw gecombineerde opgave zo volledig mogelijk kunt invullen. Klik op deze link om de gids te downloaden. Het bestand is in PDF-formaat en kan worden opgeslagen op uw computer of mobiele apparaat.

Download het stappenplan

Maak bij het invullen van uw geconsolideerde opgave een stappenplan. In het plan wordt stap voor stap uitgelegd waar u op moet letten bij het aanmelden van kavels, het selecteren van omgevingsplannen en het invullen van de vragen in de geconsolideerde verklaring. Ook zijn er handige verwijzingen naar de juiste RVO-sites zodat u niet door alle pagina’s hoeft te scrollen.

Nog steeds een uitdaging

Het volbrengen van de Gemeenschappelijke Missie 2023 blijft een uitdaging met alle nieuwe regelgeving en keuzes die gemaakt moeten worden. Innovatie Veenkolonien Partners hoopt dat u met dit stappenplan de juiste keuzes kunt maken voor uw bedrijf in de Veenkoloniën (en daarbuiten). succes!

Download hier de gids.

READ  Beleef natuur en historie langs de fietsroute De Groene As

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *