MISTROGUE: Mist and the Living Dungeons wordt vroeg op 24 april gelanceerd

MISTROGUE: Mist and the Living Dungeons wordt vroeg op 24 april gelanceerd

Rogo-achtig actiespel Mysterie: mist en levende kerkers Het wordt uitgebracht in Early Access voor pc via stoom Op 24 april maakte ontwikkelaar Polyscape bekend. Het aanbod is momenteel beschikbaar.

De Early Access-versie bevat alle kernfuncties die nodig zijn om te spelen en inhoud die belangrijk is bij het realiseren van het spelconcept, zoals systemen en functies om kerkers te verkennen, items te verhandelen met geld, vaardigheden te creëren en te strijden tegen intellectuele vijanden.

De volledige versie voegt meer inhoud toe, zoals nieuwe uitrusting, vaardigheden en systemen zoals het valsysteem, het kerkerkaartsysteem en het uitrustingsboostsysteem.

Early Access duurt naar verwachting ongeveer zes maanden, maar dit kan veranderen afhankelijk van de feedback van spelers en hoeveel content Polyscape besluit op te nemen in de uiteindelijke game.

Hieronder is een overzicht van het spel, via bestand Steam-pagina:

op

Mysterie: mist en levende kerkers is een nieuw type roguelike strategie-actiespel met “levende kerkers” waarvan de structuur in realtime verandert.

In Living Dungeons worden kamers en doorgangen dynamisch voor je ogen gegenereerd. Het kan ook een val zetten, zoals je naar een “Monster House” vol gevaarlijke monsters brengen. Je vecht je een weg door levende kerkers met vitale uitrusting en vaardigheden, en een “Labyrinth Stone” waarmee je de structuur van de kerker kunt veranderen.

verhaal

500 jaar geleden stond het koninkrijk op het punt vernietigd te worden door een ramp. De heksen van het koninkrijk probeerden het in het doolhof te verzegelen en spraken een verboden spreuk uit over het doolhof om zijn vorm te veranderen, zodat het geen ramp zou ontketenen. Het koninkrijk slaagt erin de ramp te overleven, maar de verboden spreuk geeft leven en bewustzijn aan het labyrint. Later bereikte het effect van magie het koninkrijk zelf en liet het in puin achter en veranderde het in een levende kerker.500 jaar later besluit de jonge schatzoeker Mist, die in Lootgar woont, te strijden om het geheim van het koninkrijk te ontrafelen.

Belangrijkste kenmerken

  • Voortdurend veranderende kerkers – in fout“Living Dungeons”, kamers en passages in de kerkers worden voor je ogen gegenereerd. Omdat de situatie in de gevangenis dynamisch verandert, moet je snel beslissen of je dieper wilt gaan of wilt ontsnappen en vallen wilt riskeren om zeldzame buit te krijgen. Je moet de levende kerkers onder ogen zien en volledig gebruik maken van tactieken en plannen.
  • Wijzig kerkers in uw voordeel – Vechten is niet de enige manier om te vechten tegen levende kerkers. Je kunt kerkers herbouwen met de “Maze Stone”, waarmee je nieuwe doorgangen en kamers in de kerker kunt maken. Terwijl je tegen monsters vecht, moet je nadenken over hoe je de structuur van de kerkers in jouw voordeel kunt aanpassen.
  • Zorg voor sterke bouwvaardigheden – Alle uitrusting zoals wapens, bepantsering en armbanden hebben unieke actieve en passieve vaardigheden. Het uitrusten van verschillende wapens en bepantsering geeft je een eindeloze combinatie van vaardigheden – en geeft je misschien zelfs de kans om “het systeem te misleiden”. Sommige combo’s stellen je in staat waanzinnige schade aan te richten met een enkel schot, terwijl je met andere combo’s een opeenvolgende uitbarsting van snelle schade kunt gebruiken tegen omliggende monsters. Handelen met Lupo (The Travelling Trader) is ook een belangrijke factor die je niet mag missen om je vaardigheden op te bouwen.
  • Hoge herspeelwaarde – Je niveau en andere statistieken worden gereset wanneer je de kerkers verlaat. Je kunt echter geld en items (wapens, bepantsering, armbanden, medicijnen, spreukenboeken, versterkingsitems, enz.) Teruggeven die je onderweg van vijanden en bazen hebt gekregen. Je kunt het spel na verloop van tijd opnieuw spelen; Versterk je personage met krachtige items, daag moeilijkere kerkers uit en krijg krachtigere buit.
  • Vecht waar strategie en actie naast elkaar bestaan – In de strijd fout, moet je verschillende vaardigheden gebruiken, zoals aanvallen, ontwijken, verdedigen en genezende buffs volgens het gedrag van de vijand. U moet deze vaardigheden combineren met verschillende herwerktijden en MP-verbruik. Aangezien de tijd vertraagt ​​bij het openen van de iteminventaris, kun je tijd besteden aan het beoordelen of je een speciaal item moet gebruiken of niet, en hoe je uitrusting kunt wisselen naargelang de situatie.
  • Het element valt in duizenden combinatiesfout Laat ruimte over om zeldzame items te laten vallen, zelfs voor normale monsters in de kerker. Je zult je nooit vervelen als je alleen voor EXP’s op monsters jaagt, en er is altijd een kans om legendarische wapens te krijgen door het zwakste monster te doden.

Bekijk hieronder een nieuwe trailer.

READ  Grand Theft Auto-fans zijn verdeeld over de nieuw gelekte GTA 6-kaart

Lanceringstrailer voor vroege toegang

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *