Download Huawei Nova 10-achtergronden [Link]

Download Huawei Nova 10-achtergronden [Link]

De Huawei Nova 10-serie wordt gelanceerd op 4 juli 2022 en het bedrijf zal deze smartphone-line-up presenteren met een meeslepende weergave en achtergrondkwaliteit. Daarover gesproken, je kunt vandaag de achtergronden van de Huawei Nova 10-serie op je apparaat downloaden en het eruit laten zien als een van de Nova 10-reeksen.

Er zijn drie soorten achtergronden voor de telefoon, waaronder tropisch voor elke kleurvariant: zwart, zilver en groen, terwijl er mogelijk ook een paarse versie komt tijdens de lancering van de telefoon. De rest van het behang is getekend onder het Nova-merk, evenals landschappen en portretten.

Ga naar de onderstaande link om deze wallpapers te downloaden:

U kunt deze achtergronden afzonderlijk downloaden of als zip-bestand downloaden door op het zip-pictogram bovenaan de downloadpagina te klikken.

Huawei nova 10 wallpapers downloadenHuawei nova 10 wallpapers downloaden

Huawei Nova 10 en Nova 10 Pro specificaties:

Huawei Nova 10:

Standard Edition wordt aangedreven door Snapdragon 778G 4G-processor, die is uitgerust met 60 MP enkele selfie-camera, drievoudig achteruitrijcamerasysteem inclusief 50 MP hoofdcamera + 8 MP groothoek + scherptedieptecamera. Er is een 4000mAh-batterij die kan worden opgeladen met 66W opladen. Aan de voorkant krijg je een 6,67-inch OLED-scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz en een enkele perforator in het midden bovenaan het scherm. De dikte van het telefoonscherm is 6,88 mm en weegt ongeveer 168 gram.

Huawei Nova 10 Pro:

De telefoon is uitgerust met een dubbele selfiecamera inclusief een 60MP ultragroothoeklens + 8MP dieptelens voor selfies. Er is een batterij van 4500 mAh die 100 W turbo snel opladen ondersteunt, waardoor de telefoon in 20 minuten zo snel mogelijk kan worden opgeladen. Het Pro-model heeft een 6,78-inch 120Hz OLED-verversingssnelheidsdisplay met een pilvormige uitsparing in de linkerbovenhoek van het scherm. Qua ontwerpspecificaties is de telefoon 7,88 mm dik en weegt hij ongeveer 191 gram.

READ  Canfield zoekt verlossing tegen Kenston in de Game of the Week van vrijdag

Afgezien van de belangrijkste specificaties, passen de rest van de details perfect bij elkaar, inclusief het kleurenschema, waaronder zwart, zilver, groen en paars. Maar de Pro-versie lijkt een matte afwerking te hebben, terwijl de standaardversie een glasmateriaal op de achterkant heeft.

Written By
More from Eda Greene
Hoe de nieuwste versie van Minecraft 1.19 vóór versie 3 te downloaden
In alle opzichten is de Minecraft 1.19-update net om de hoek. Helaas...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *