Nog een update voor de Samsung Galaxy Tab S8-serie

Sinds een paar dagen is er een nieuwe update beschikbaar voor wifi-modellen in de Samsung Galaxy Tab S8-serie. Opnieuw stabiliseren de Zuid-Koreanen de tabletten.

Galaxy Tab S8-update: betere stabiliteit

Samsung-tablets krijgen officieel elke drie maanden een software-update. Of als je een van de Wi-Fi Galaxy Tab S8-modellen hebt, elke twee weken. Althans, zo is het sinds april. En nu, eind juni, verandert er niets.

Een paar dagen geleden was in relatief korte tijd de 1.000ste update klaar voor de wifi-serie van de Galaxy Tab S8. Nogmaals, de nieuwe firmware – X*00XXU2AVF5, ongeveer 263 MB – brengt geen nieuwe beveiligingspatch – het was ongeveer 2 maanden geleden in mei.

Het grappige is dat de wijzigingslijst ook voor vier updates niet is gewijzigd:De algehele stabiliteit van uw apparaat is verbeterd. “ Natuurlijk vragen we ons een beetje af wat er qua stabiliteit beter is geworden. Heeft u hier inzicht in? Heb je duidelijke verbeteringen opgemerkt in de laatste update? Laat het ons hieronder weten!

Beschikbaarheid

Zoals gezegd: de nieuwste Tab S8-updates verschenen alleen voor wifi-modellen. 5G-versies doen dit veel stiller. Je kunt de update van deze week dus downloaden als je een Wi-Fi Tab S8, Tab S8+ of Tab S8 Ultra hebt. Het maakt niet uit of je hem in Nederland of België hebt gekocht, of zelfs ergens anders in Europa.

Als je geen automatische melding hebt gekregen dat de update klaar is, kun je ook handmatig starten via Instellingen -> Software-update -> Downloaden en installerenik

(Bedankt, Willem!)

READ  iOS 15 is uit! Download het!

More from Madison Garrett
Red Sox vs.Mets – Samenvatting van het spel – 27 april 2021
New York — – Jarrett Richards Hij herschreef zijn overdracht afgelopen weekend...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *