Download macOS 11.2.1 Big Sur met oplossing voor het opladen van MacBook Pro

U kunt nu doorgaan en macOS 11.2.1 Big Sur downloaden op uw Mac, waarmee een bug is opgelost die oplaadproblemen op uw MacBook Pro kan veroorzaken.

De nieuwste macOS 11.2.1 Big Sur-update is nu beschikbaar met Fix for 2016 en 2017 MacBook Pro oplaadprobleem

Apple heeft macOS 11.2 slechts een week geleden uitgebracht en volgt het met een gloednieuwe update. Deze update is van cruciaal belang voor eigenaren van MacBook Pro (modellen van 2016 en 2017), omdat hiermee een bug wordt opgelost waardoor de laptop niet kan worden opgeladen.

De MacOS Big Sur-update kan leiden tot gegevensverlies als uw Mac niet genoeg opslagruimte heeft

MacOS Big Sur 11.2.1 verhelpt een probleem dat ertoe kan leiden dat de batterij niet wordt opgeladen op sommige MacBook Pro-modellen uit 2016 en 2017.

Om de update nu te downloaden, voert u deze gewoon uit Systeem voorkeuren Dan klikken systeem update. Wacht tot de pagina is vernieuwd en download de beschikbare macOS 11.2.1 Big Sur-update. Mogelijk wilt u handmatig een update uitvoeren voor het geval de update niet meteen aan u verschijnt.

Mocht je het je afvragen: de MacBook Pro-modellen uit 2016 en 2017 hebben een Intel-processor onder de motorkap. Als je een van de nieuwste M1 MacBook Pro-laptops hebt, wordt deze helemaal niet beĆÆnvloed door de oplaadgerelateerde fout.

READ  De Holiday Update-software van Tesla bevat een luidruchtige en controversiĆ«le nieuwe functie
Written By
More from Eda Greene

PUBG Mobile India om uw oude opgeslagen games en aankopen te behouden

PUBG Mobile komt terug in een ietwat opgefriste avatar naar India en...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *