macOS 11.2.1 met bugfix voor het oplaadprobleem van MacBooks

Apple heeft een kleine update voor Mac-software uitgebracht. In dit artikel laten we u zien hoe u macOS 11.2.1 (Big Sur) downloadt en installeert. De nieuwe versie van macOS heeft een bugfix voor een probleem met het opladen van oude MacBooks.

Lees verder na de aankondiging.

Hoe macOS 11.2.1 te downloaden

Slechts acht dagen nadat macOS 11.2 werd uitgebracht, heeft Apple al een nieuwe versie van het besturingssysteem uitgebracht. Dit is een bijzonder belangrijke kleine update voor MacBook Pro-bezitters uit 2016 of 2017. In sommige gevallen kunnen ze niet meer worden gedownload. MacOS 11.2.1 lost dit probleem op.

De update bevat mogelijk aanvullende kleine verbeteringen en beveiligingsreparaties. MacOS 11.2.1 kan ook op andere Mac-computers worden gedownload. Bovendien is het installatiebestand met 2,43 GB vrij groot.

U kunt macOS 11.2.1 als volgt downloaden:

  1. Open Systeemvoorkeuren;
  2. Klik op de knop “Software-updates”;
  3. Wacht tot macOS Big Sur hier verschijnt en klik op “Nu installeren”;
  4. Wacht tot het downloaden is voltooid en volg de stappen op het scherm.

Uw Mac zal opnieuw opstarten tijdens het installeren van macOS 11.2.1. Zorg er daarom voor dat u al uw bestanden en gesloten programma’s opslaat. De update wordt uitgerold voor de onderstaande Macs:

MacOS Big Sur geeft Mac een nieuw gezicht

Met macOS Big Sur geeft Apple de Mac eindelijk een nieuwe look. De app-icoontjes zijn nu vierkant, waardoor het besturingssysteem erg lijkt op iOS 14. De Mac heeft nu ook een dashboard, waarmee je snel belangrijke instellingen kunt aanpassen. meer weten? Bekijk dan onderstaande video of lees ons artikel over de belangrijkste nieuwe functies in macOS Big Sur.

READ  Efteling fan maakt bijzondere illustraties van alle sprookjes uit het Sprookjesbos

Lees het laatste nieuws over Apple:

More from Madison Garrett

Geruchten over iPhone 12 Pro, iOS 14.2-emoji en meer

We hebben weer een week vol Apple-nieuws gehad. Hier zetten we het...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *