Download meer dan 1000 gratis achtergronden uit Google Earth

Dit is een automatische vertaling van een artikel dat door Business Insider in een andere taal is gepubliceerd. Machinevertalingen kunnen leiden tot fouten of onnauwkeurigheden; We zullen blijven werken om deze vertalingen te verbeteren. U kunt de originele versie vinden Hier

Google heeft een groot aantal diensten en producten die op verschillende doelgroepen zijn gericht en waarvan het gebruik varieert van het entertainment dat het biedt Youtube Om de productiviteit die u kunt krijgen met apps uit de kantoorsuite, zoals Google documentenHet is een goed alternatief voor Word voor basisgebruik.

Google Earth is een ander product van het bedrijf, en het is eigenlijk een Platform gericht op specialisten in geospatiale studies Het stelt hen in staat de ontwikkeling van bepaalde delen van het land te zien, wat hen helpt de voortgang van de ontbossing of de gezondheid van de velden te controleren.

Echter, Het feit dat het een volledig gratis tool is, zorgt ervoor dat veel mensen het gebruiken Om satellietbeelden van de aarde te bekijken of Zelfs om de wereld rond te kijken​ Met Google Earth kun je fantastische plaatsen en landschappen zien, daarom heeft Google besloten om meer dan duizend satellietbeelden die in Google Earth zijn gemaakt, om te zetten in achtergronden.

Timelapse: een Google Earth Engine-tool om te zien hoe uw stad de afgelopen 40 jaar is veranderd.

Het bedrijf presenteert al deze afbeeldingen onder de naam Earth View, en in de vorm van een presentatie tonen ze ‘De meest verbazingwekkende landschappen in Google Earth’, die op volledig scherm worden weergegeven Met een cursor rechtsonder op de plek op de wereld waar de foto is gemaakt​ Als u op deze locatie klikt, wordt u in feite omgeleid naar de webversie van Google Earth op de exacte locatie waar die locatie zich bevindt.

READ  Ontdek hoe u kunt downloaden, andere details

Om de afbeelding in kwestie te downloaden, gaat u gewoon naar de rechterbovenhoek van het scherm, waar een bovenste balk met een downloadpictogram verschijnt waarop u moet klikken om het af te spelen. Afbeeldingen worden gedownload Afmetingen van 1800 x 1200 pixels, Hij is dus groot genoeg om er goed uit te zien op een Full HD-scherm.

Bovendien heeft Google een extensie Uitbreiding naar Chrome Welke, elke keer dat u een nieuw tabblad in de browser opent, Je ziet een van deze verschillende afbeeldingen om de aarde te bekijken

Written By
More from Eda Greene

AUTO TODAY Editie februari 2021 is nu gratis te downloaden

De februari 2021-editie van Auto Today bevat recensies over Tata Safari, Land...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *