Koude Oorlog 11 maart patchopmerkingen: MP & Zombies Bugfixes afspeellijsten en fixes

In de CoD: Black Ops Cold War-campagne zijn er drie zeer verschillende eindes die spelers kunnen bereiken, en onze gids zal ervoor zorgen dat je deze drie eindes kunt zien.

De Call of Duty-campagnes resoneren waarschijnlijk niet zo veel als in de vroege dagen van de serie, aangezien Multiplayer het langzaam overneemt om de dominante functie te worden. Omdat Black Ops 4 de campagne volledig wegliet, heeft elke volgende game echter geprobeerd er een op te nemen.

Het is de eerste campagne die op de volgende generatie consoles wordt getoond en die zeer gamers biedt FPS-instellingen zijn aanpasbaar, En de hoogste Instellingen voor hulp bij het richten Op PS5 en Xbox Series X | S en pc.

Black Ops Cold War doet er goed aan de geschiedenis voort te zetten van diepe en intrigerende verhalen die langzaam ontrafelen tot iets vreemds en wonderbaarlijks. Deze keer sta je in de schoenen van Bill, een CIA-agent, en het is onnodig om tijdens de Koude Oorlog op een verrassingsreis te gaan.

Uiteindelijk kunnen uw acties u verlaten met een van de drie verschillende bestemmingen, en we zullen ze hieronder beschrijven en u vertellen hoe u ze met uw eigen ogen kunt zien in Triarch Nieuwe campagne.

Spoiler alert: hier zijn details over het einde van de Black Ops Cold War-campagne.

De koude oorlog in Black Ops – A Good End

Voor een juiste instelling van de eindes, moet u een treffer activeren vanaf een specifieke dialoogprompt tijdens de Identiteitscrisis-taak. Nadat het ontdekt dat je gehersenspoeld bent door de CIA, zal Adler je vragen waar Perseus is.

READ  Blue Reflection TIE-game voor PS4, Switch en Steam; Zon voor mobiel en computer

Vanaf hier kun je ervoor kiezen om te liegen of de waarheid te vertellen aan Adler op Perseus. Deze keuze zal bepalen of u het “goede” of “slechte” einde krijgt.

Om een ​​goed einde te krijgen, wil je doorgaan en de “waarheid” -optie kiezen en de juiste locatie onthullen.

Met het besluit om Adler de waarheid te vertellen, zal ze de “The Final Countdown” -missie lanceren, waarmee ze de poging van Perseus om alle Greenlight-atoombommen in heel Europa te lanceren, zal stoppen. Na succes zal Adler met je praten op een klif met uitzicht op de kust van het eiland. Aan het einde van dit gesprek zal Adler je vertellen dat dingen ‘nooit persoonlijk waren’, en dan trek je je wapens op elkaar.

Er worden twee schoten afgevuurd en dan rolt de balans. Het is onduidelijk of beide mensen sterven of alleen Bill.

Black Ops Cold War – Bad Ending # 1

Adler sterft in de zwarte Koude Oorlog

Om de campagne met de eerste twee slechte uiteinden te beëindigen, hoeft u alleen maar de eerste stappen te volgen voor een goed einde. Alleen deze keer, wanneer Adler de grote vraag stelt, zal ze het antwoord “LEUGEN” kiezen en zich zo voorbereiden op de overval van de groep in Duga.

Als deze optie is geselecteerd, verraadt Bill de CIA en vervolgt hij in wezen het team dat moet worden geëxecuteerd.

Eenmaal daar, signaleer je de aanval en wordt er een raket op de ploeg afgevuurd. Een onbekende metgezel zal je helpen en vanaf hier moet je Adler, Woods, Mason en welk personage dan ook dat je eerder hebt opgeslagen, doden.

READ  Harry Maguire's blessure zou ervoor kunnen zorgen dat Phil Jones zijn eerste Premier League-wedstrijd voor Manchester United in twee jaar start - rapport

Uiteindelijk stuur je een persoonlijk bevel om de Greenlight-atoombommen te laten ontploffen, en de man die je eerder hielp onthult dat Perseus eigenlijk een groep mensen is in plaats van een enkele man, en dat je de hele tijd deel uitmaakte van die groep.

Black Ops Cold War – Bad Ending # 2

Adler Woods Bell beëindigt de kabeljauw uit de Koude Oorlog

Eerlijk gezegd is er niet veel verschil met dit verschil in het slechte einde, maar het eindigt met een nog somberder lot voor Bill.

Zodra je Duga bereikt voor de hinderlaag, kun je er eenvoudig voor kiezen om Perseus niet op de hoogte te stellen van je aankomst, waardoor Adler en het team te weten komen over het bedriegen en het doden van Bell.

Maar het eindigt nog steeds met het laten ontploffen van atoombommen door Perseus en het toebrengen van een grote slag in de menselijke geschiedenis.

Er zijn dus drie verschillende eindes die allemaal gemakkelijk toegankelijk zijn in het grote geheel van dingen. De vraag is: welke zou je als eerste willen zien?

Afbeeldingscredits: Treyarch

More from Madison Garrett
Verschillende rookie Seahawks zitten woensdag in training voor Falcons
Eerste training van week 3 tot Seattle Seahawks Zag veel beginners niet...
Read More
Leave a comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *