Download meer dan 150 GB aan gemaakte geluidseffecten en gebruik het gegenereerde gebruik voor uw persoonlijke of commerciële projecten

Als je echter geluidseffecten nodig hebt voor welk soort project dan ook Vooral voor het ontwikkelen van videogames, Aan Zoon We bieden u een prachtige catalogus van alle soorten middelen Gerelateerd aan geluid, muziek, samples en complete bibliotheken voor allerlei soorten geluiden.

Nu vieren ze een erfenis ter ere van Sony’s populaire GDC-videogameshow. Elk jaar van 2015 tot 2020 Ze hebben al een indrukwekkend geluidseffectenpakket geleverd dat wordt geleverd met meer dan 150 GB, Je kunt ze allemaal vinden op deze link.

Het is volledig gratis te gebruiken zonder dat er referentie vereist is

Mappen met pakketbestanden uit 2017

Het beste van alles is dat het absoluut omvat 100% royaltyvrije stemmen, U kunt het dus in elk type project gebruiken zonder enige vorm van krediet toe te voegen.

Alle stemmen zijn direct beschikbaar op de Sony-website, gerangschikt in een bestand op naam GDC-audiospel. Voor duizenden dollars aan geluidseffecten die u voor een onbeperkt aantal projecten kunt gebruiken.


Op deze site kunt u duizenden unieke vectorafbeeldingen downloaden voor gebruik in persoonlijke of commerciële projecten.

Archiefuitgiftejaar wordt georganiseerd, er is er elk jaar een Meerdere ZIP-bestanden Het creëert verschillende onderdelen. Als u voor directe download kiest, heeft elke sectie twee downloadspiegels (opties) en moet u alle secties downloaden om alle bestanden op te halen.

Je hebt ook de mogelijkheid om een ​​torrent te downloaden Elk jaar bevat alle bestanden, wat een eenvoudige optie is, maar het is niet altijd snel, het hangt ervan af hoeveel zaden er op dat moment zijn.

Oh, en net als alle andere respectabele nuttige toolbestanden komen ze gedeeltelijk in de bibliotheek terecht. Internetarchief.

Methode | David Amador

READ  20 afdrukbare verjaardagskaarten om in te kleuren

Written By
More from Eda Greene

Signaal-aanwervingsapp na WhatsApp-controverse leidt tot meer downloads | Machtige 790 KFGO

Geschreven door Moncef Fengatel en Eva Matthews (Reuters) – Het hoofd van...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *