De DigiD-app is niet meer te downloaden op Android 11

DigiD-app kan niet meer worden gedownload door mensen met Android 11. Hoe is dat? Volgens de applicatiebeheerder is de certificering niet onjuist ondertekend of ondertekend.

Als u de app al op uw apparaat heeft gedownload, kunt u deze nog steeds gebruiken. Er verschijnt een pop-upvenster met de mededeling dat er een nieuwe update beschikbaar is. Deze update kan echter niet worden gedownload naar Android 11.

Welke Android-versie heb ik?

Als je een Apple-apparaat hebt, zou het downloaden van de DigiD-app geen probleem moeten zijn. Heeft u een ander merk, dan kunt u het volgende stappenplan volgen om erachter te komen welke Android-versie u gebruikt:

  • Ga naar instellingen (versnelling).
  • Tik op Over telefoon, Over tablet of iets dergelijks.
  • Klik op “Programma-informatie.” Onder ‘Android-versie’ kunt u zien welke Android-versie u gebruikt. Heeft u een andere versie dan Android 11? Dan heb je geen problemen met het downloaden van de DigiD-app.

wanneer?

De ambtenaar verwacht dat je binnenkort de DigiD-app op Android 11 kunt downloaden. De woordvoerder van de applicatiebeheerder durfde er echter geen tijd aan te besteden.

Wat is DigiD?

DigiD is een systeem waarmee overheidsinstanties uw identiteit kunnen verifiëren. U kunt het zien als een digitaal paspoort. Met uw DigiD regelt u digitaal zaken die betrekking hebben op uw opleiding, zorg of pensioen. U kunt inloggen via de app, maar u kunt er ook voor kiezen om sms te verifiëren of gewoon in te loggen met een gebruikersnaam en wachtwoord.

Bron: Tweakers

More from Madison Garrett

Western Kentucky vs Rice – spelvoorbeeld – 12 februari 2021

Rice Ols (10-1, 6-0 C-USA) zal proberen voort te bouwen op een...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *