Download MIUI 12-update, India mobiel menu, live achtergronden en meer wat je wilt weten

MIUI 12-update is aangekomen op veel Xiaomi-, Redmi- en POCO-telefoons in India. De Redmi K20-serie, Mi 10 en Redmi Note 8 behoorden tot de eerste apparaten met de nieuwere aangepaste look. MIUI 12 samen met Android 10 / Android 11 aangekondigd door Xiaomi vorig jaar brengt veel veranderingen met zich mee. Deze omvatten nieuwe achtergronden, animaties en gebaren, verbeterde privacycontroles en een superieur visueel ontwerp dat alle belangrijke gegevens weergeeft, zoals beschikbare opslagruimte, batterijcapaciteit en meer in nieuwe grafische afbeeldingen en beelden. MIUI 12 heeft ook een nieuwe interface die er schoner uitziet dan ooit. met meer spaties tussen afbeeldingen en teksten. Xiaomi heeft ook het ontwerp van het Control Center bijgewerkt en de donkere modus verbeterd, omdat de achtergrondvervaging en het wijzigen van lettertypen soepeler kunnen worden uitgevoerd. Ontdek onder andere de MIUI 12-updatelijst, compatibele mobiele telefoons, downloads, live wallpaper en functies:

Lees verder: MIUI 12.5-functies, ondersteunde mobiele telefoons, opstartplan en al het andere dat u moet weten

MIUI 12-updatelijst: compatibele mobiele telefoons

De MIUI 12-updatelijst bevat maximaal 20 mobiele telefoons in de Xiaomi-portfolio. De Chinese audiomaker heeft een nieuwe ROM uitgerold op de mobiele telefoon POCO F1 2018 die ook is uitgebracht. Hier is een korte blik op alle apparaten die worden ondersteund door MIUI 12 in India:

 • Redmi K20 Pro
 • Redmi K20-telefoon
 • Klein x2
 • Waar 10
 • Redmi Note 9
 • Redmi Note 9 Pro
 • Redmi Note 8
 • Redmi Note 8 Pro
 • Redmi Note 7
 • Redmi Note 7 Pro
 • Kleine M2 Pro
 • F1 is klein
 • Redmi Note 7S
 • Redmi 8
 • Redmi 8A
 • Redmi 7A
 • Redmi 6 Pro
 • Redmi Note 5
 • Redmi Note 5 Pro
 • Redmi Note 6 Pro

ROM MIUI 12 is gebaseerd op Android 11 voor alle apparaten behalve Redmi Note 7-serie, Redmi Note 7S en Redmi Note 8. Deze apparaten werken na update op MIUI 12 op Android 10. MIUI 12 werd aanvankelijk aangekondigd voor Redmi 7, Redmi Y3, Redmi 6A en Redmi 6. Maar het bedrijf annuleerde later de aankondiging van het verwijderen van de telefoons vanwege “compatibiliteits- en prestatieproblemen”.

Hoe MIUI 12 te downloaden

MIUI 12-update wordt uitgerold via OTA. Compatibele apparaten zullen een update ontvangen / ontvangen. Als je de melding mist, ga dan naar de pagina “Instellingen” -> “Software-update” van je telefoon om de MIUI 12-update te downloaden.

MIUI 12-updatefuncties

1. Nieuw ontwerp

MIUI 12 heeft een nieuw premium visueel ontwerp dat gegevens zoals beschikbare opslagruimte, batterijcapaciteit en meer weergeeft in nieuwe grafieken en afbeeldingen. Als gevolg hiervan ziet de gebruikersinterface er veel leuker en erg handig uit.

2. Dynamische donkere modus

Als u de donkere modus in een omgeving met weinig licht en de heldere modus anders wilt behouden, is MIUI 12 iets voor u. De skin wordt geleverd met Dark Mode 2.0 met een planningsoptie. Bovendien is er een schakelaar om het contrast automatisch aan te passen op basis van helderheidsniveaus. MIUI 12 heeft ook een zonlichtmodus die het scherm verlicht om de zichtbaarheid van externe inhoud te verbeteren.

3. iOS-achtig dashboard

Xiaomi MIUI 12 biedt een bijgewerkt dashboard dat toegankelijk is door vanuit de rechterbovenhoek naar beneden te vegen. De toets Snelle instellingen van het paneel ziet er nu hetzelfde uit als iOS, met een schuifregelaar voor helderheid en opties om te schakelen tussen wifi, Bluetooth en mobiele data. Hoewel u de lay-out van de Quick Settings-tegels kunt wijzigen, kunt u geen meldingen bekijken. Het paneel Snelle instellingen neemt zoveel ruimte in beslag dat meldingen nu in een eigen paneel zijn gegroepeerd. Dit laatste is toegankelijk door van linksboven naar beneden te vegen.

4. Download de applicatie

De apps op MIUI 12 kunnen worden gerangschikt in de app-lade, vergelijkbaar met wat wordt weergegeven in het POCO-opstartprogramma. De functie is niet standaard ingeschakeld en gebruikers moeten deze handmatig inschakelen via de instellingen.

5. Zwevende vensters, super batterijbesparende modus, focusmodus

MIUI 12-functionaliteit wordt ook gedefinieerd door zwevende Windows, Ultra Battery Saver-modus en Focus-modus. Multi-tasking zwevende vensters. Gebruikers kunnen de ene app boven de andere gebruiken in plaats van aan de onderkant vast te houden of de andere app te sluiten. U kunt de app ook overal op het scherm slepen. Wat de Ultra Battery Saver-modus betreft, beweert het bedrijf dat het apparaat nog eens vijf uur kan worden gebruikt.

Aan de andere kant kunt u met de focusmodus een pauze nemen tijdens het gebruik van de telefoon. Bovendien geeft de modus u een overzicht van hoeveel u uitgeeft aan de telefoon, opgesplitst in dagelijkse en wekelijkse stappen. Er is ook een optie om een ​​dagelijkse schermtijdlimiet in te stellen en meldingen in te stellen voor continu gebruik.

Dit waren enkele van de meest opvallende kenmerken van Xiaomi’s nieuwe Android-aangepaste MIUI 12-skin. Bovendien wordt de gebruikersinterface geleverd met vloeiende animaties en nauwkeurige controle over privacy-instellingen. Mi Light Cone-animatieframe, En nieuwe gebaren met een balk onderaan.

MIUI 12 Live Wallpapers: hoe te downloaden

MIUI 12-achtergronden

Xiaomi MIUI 12 wordt ook geleverd met nieuwe stabiele en dynamische achtergronden die op elk apparaat kunnen worden toegepast. Statische achtergronden vallen in zes categorieën: natuurlijke textuur, geometrie, dynamische nevel, minimalistische scène, zwart en wit en mars, terwijl live achtergronden in drie soorten zijn, namelijk Super Wallpaper Earth en Super Wallpaper Mars. Download MIUI 12 live-achtergronden, evenals firmware, via de onderstaande links:

Dankzij XDA Developers kun je MIUI 12-achtergronden downloaden en toepassen op elke mobiele telefoon die er is. Pak bestanden uit met behulp van de ZIP-extractor-app.

READ  Bespaar energie en leer van iemand anders; Bekijk thematische rondleidingen van duurzame huiseigenaren | Hotin Nieuws
More from Madison Garrett
Beste hogescholen voor game-design
Games zijn een weerspiegeling van onze wereld en helpen vorm te geven...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *