Voor het reizen in en uit Spaanse regio’s tijdens feestdagen is een speciaal document vereist

© Youtube

Met de vakantie om de hoek vragen veel mensen in Spanje zich af wat er nog mag in deze gekke coronaperiode. De Spaanse regering en regionale autoriteiten hebben een reeks maatregelen aangekondigd om een ​​nieuwe piek in coronabesmettingen te voorkomen. Deze maatregelen zijn eerder samengevat in een interactieve kaart die de Spaanse overheid dagelijks bijwerkt.

Maatregelen en facilitering in Spanje van 23 december tot 6 januari

De maatregelen vermeld op de interactieve kaart blijven van kracht. Daarnaast kondigt de Spaanse regering aanvullende maatregelen – en in sommige gevallen versoepeling – aan voor de periode tussen woensdag 23 december en woensdag 6 januari. Ook deze maatregelen verschillen per autonome regio en staan ​​vermeld op de interactieve kaart.

Speciaal document voor binnenkomst en vertrek naar Spaanse regio’s

Op dit moment moeten mensen voor zes autonome regio’s een document kunnen overleggen om tijdens de vakantie binnen te komen of te vertrekken. Navarra, Madrid, Aragón, Catalonië, La Rioja en Baskenland hebben voorlopig aangekondigd met een speciaal document te gaan werken. Het is mogelijk dat op een later moment meer regiobesturen zo’n verantwoordingsdocument gaan gebruiken.

Welk document heb ik nodig?

Van 23 t / m 26 december en van 30 december t / m 2 januari is het verplicht om een ​​verantwoordingsdocument in te dienen bij het reizen in en uit bovengenoemde regio’s. Dit document moet de persoonsgegevens bevatten van de mensen die verhuizen, informatie over hun woon- en bezoekadres, data en reden voor het bezoek.

De Spaanse nieuwssite 20minutos.es heeft alle documenten voor de relevante regio’s beschikbaar gemaakt om te downloaden, af te drukken en in te vullen. Klik hier voor het originele artikel en kies het onderaan het artikel document optioneel.

READ  Natuur vandaag | De Argus-vlinder telt het weekend na twee weken vanwege het late voorjaar

More from Madison Garrett

Ontketen Hot Wheels: fantastisch raceplezier in de wereld van de gameseries

Ik denk niet dat ik in decennia aan Mattel’s Hot Wheels heb...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *