Download MIUI 12-update, India mobiele telefoonmenu, live achtergronden en meer dat u moet weten | 91mobiles.com


MIUI 12-update is aangekomen op veel Xiaomi-, Redmi- en POCO-telefoons in India. De Redmi K20-serie, Mi 10 en Redmi Note 8 behoorden tot de eerste apparaten met de nieuwste aangepaste look. MIUI 12 met Android 10 / Android 11, dat vorig jaar door Xiaomi werd aangekondigd, brengt veel veranderingen met zich mee. Deze omvatten nieuwe achtergronden, animaties en gebaren, verbeterde privacycontroles en een superieur visueel ontwerp dat alle belangrijke gegevens, zoals beschikbare opslagruimte, batterijcapaciteit en meer, weergeeft in nieuwe grafieken en visuele grafische vormen. MIUI 12 heeft ook een nieuwe interface die er schoner uitziet dan ooit met meer spaties tussen afbeeldingen en teksten. Xiaomi heeft ook het ontwerp van het Control Center bijgewerkt en de donkere modus verbeterd, waar de achtergrondvervaging en het wijzigen van lettertypen soepeler kunnen worden uitgevoerd. Ontdek onder andere de MIUI 12-updatelijst, compatibele mobiele telefoons, download, live wallpaper en functies:

Lees verder: MIUI 12.5-functies, ondersteunde mobiele telefoons, opstartplan en al het andere dat u moet weten

MIUI 12-updatelijst: compatibele mobiele telefoons

De MIUI 12-updatelijst bevat maximaal 20 mobiele telefoons in de Xiaomi-portfolio. De Chinese audiomaker heeft een nieuwe ROM uitgerold op de mobiele telefoon POCO F1 2018 die ook is uitgebracht. Hier is een korte blik op alle ondersteunde apparaten door MIUI 12 in India:

 • Redmi K20 Pro
 • Redmi K20-telefoon
 • Kleine X2
 • Wo 10
 • Redmi Note 9
 • Redmi Note 9 Pro
 • Redmi Note 8
 • Redmi Note 8 Pro
 • Redmi Note 7
 • Redmi Note 7 Pro
 • Kleine M2 Pro
 • Kleine F1
 • Redmi Note 7S
 • Redmi 8
 • Redmi 8A
 • Redmi 7A
 • Redmi 6 Pro
 • Redmi Note 5
 • Redmi Note 5 Pro
 • Redmi Note 6 Pro

ROM MIUI 12 is gebaseerd op Android 11 voor alle apparaten, behalve de Redmi Note 7-serie, Redmi Note 7S en Redmi Note 8. Op deze apparaten wordt MIUI 12 op Android 10 uitgevoerd na de update. MIUI 12 werd aanvankelijk aangekondigd voor Redmi 7, Redmi Y3, Redmi 6A en Redmi 6. Maar het bedrijf annuleerde later de mededeling dat de telefoons waren verwijderd vanwege “compatibiliteits- en prestatieproblemen”.

Hoe MIUI 12 te downloaden

MIUI 12-update wordt uitgerold via OTA. Compatibele apparaten ontvangen / krijgen een melding om bij te werken. Als je de melding hebt gemist, ga dan naar de pagina “Instellingen” -> “Software-update” van je telefoon om de MIUI 12-update te downloaden.

MIUI 12-updatefuncties

1. Nieuw ontwerp

MIUI 12-update

MIUI 12 heeft een nieuw premium visueel ontwerp dat gegevens zoals beschikbare opslagruimte, batterijcapaciteit en meer weergeeft in nieuwe grafieken en afbeeldingen. Als gevolg hiervan ziet de gebruikersinterface er aangenamer en erg handig uit.

2. Dynamische donkere modus

Als u de donkere modus wilt behouden in een omgeving met weinig licht en anders in de heldere modus, is MIUI 12 iets voor u. De skin wordt geleverd met Dark Mode 2.0 met een planningsoptie. Bovendien is er een schakelaar om het contrast automatisch aan te passen op basis van de helderheidsniveaus. MIUI 12 heeft ook een zonlichtmodus die het scherm verlicht om de zichtbaarheid van buiteninhoud te verbeteren.

3. iOS-achtig dashboard

Xiaomi MIUI 12 biedt een vernieuwd dashboard dat toegankelijk is door vanaf de rechterbovenhoek naar beneden te vegen. De schakelaar Snelle instellingen van het paneel ziet er nu hetzelfde uit als iOS, met een schuifregelaar voor helderheid en opties om tussen wifi, Bluetooth en mobiele data te schakelen. Hoewel u de lay-out van de tegels voor snelle instellingen kunt wijzigen, kunt u niet naar meldingen kijken. Het paneel Snelle instellingen neemt zoveel ruimte in beslag dat meldingen nu in een eigen paneel zijn gegroepeerd. Dit laatste is toegankelijk door van linksboven naar beneden te vegen.

4. App-lade

De apps op MIUI 12 kunnen worden gerangschikt in de app-lade, vergelijkbaar met wat wordt weergegeven in het POCO-opstartprogramma. De functie wordt niet standaard ingeschakeld en gebruikers moeten deze handmatig inschakelen via de instellingen.

5. Zwevende vensters, super batterijbesparende modus, focusmodus

MIUI 12-functies worden ook gedefinieerd door Floating Windows, Ultra Battery Saver Mode en Focus Mode. Multi-tasking zwevende vensters. Gebruikers kunnen de ene app boven de andere gebruiken in plaats van onderaan vast te leggen of de andere app te sluiten. U kunt de app ook overal op het scherm slepen. Wat de Ultra Battery Saver-modus betreft, beweert het bedrijf dat het apparaat nog eens vijf uur kan worden gebruikt.

Aan de andere kant kunt u met de focusmodus een pauze nemen van het gebruik van de telefoon. Bovendien geeft de modus u een overzicht van hoeveel u aan de telefoon besteedt, opgesplitst in dagelijkse en wekelijkse stappen. Er is ook een optie om een ​​dagelijkse schermtijdlimiet in te stellen en meldingen in te stellen voor voortgezet gebruik.

Dit waren enkele van de opmerkelijke kenmerken van Xiaomi’s nieuwe Android-aangepaste MIUI 12-skin. Bovendien wordt de gebruikersinterface geleverd met vloeiende animaties, nauwkeurige controle over privacy-instellingen. Mi Light Cone-animatieframe, En nieuwe gebaren met een balk onderaan.

MIUI 12 Live-achtergronden: hoe te downloaden

MIUI 12-achtergronden

Xiaomi MIUI 12 wordt ook geleverd met nieuwe stabiele en dynamische achtergronden die op elk apparaat kunnen worden toegepast. Statische achtergronden vallen in zes categorieën: natuurlijke textuur, geometrie, dynamische nevel, minimalistische scène, zwart en wit en mars, terwijl live achtergronden uit drie soorten bestaan, namelijk Super Wallpaper Earth en Super Wallpaper Mars. Download de live achtergronden van MIUI 12, evenals firmware, via de onderstaande links:

Met dank aan XDA-ontwikkelaars, u kunt MIUI 12-achtergronden downloaden en toepassen op elke mobiele telefoon die er is. Pak bestanden uit met behulp van een ZIP-extractortoepassing.

READ  Apple Seeds Beta 2 van macOS Big Sur 11.4 voor ontwikkelaars
Written By
More from Eda Greene

Easy Platinum We zijn hier geweest om gratis te downloaden

Total Mayhem Games heeft aangekondigd dat de We Were Here-serie naar PlayStation-consoles...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *