De update van Call of Duty seizoen 6 is enorm, dus download!

Hou je van een spel? Zorg ervoor dat je Download Call of Duty seizoen 6 zo snel mogelijk start.

De moderne tijd brengt ook moderne problemen met zich mee. Als u een Spel Je wilt spelen, je zet de computer of console aan en het kan beginnen. Nou, dat is nu anders. Een goed voorbeeld hiervan is Call of Duty: Warzone en Modern Warfare. Als er een belangrijke update wordt uitgebracht, moet u deze zo snel mogelijk downloaden. Als je dit uitstelt, krijg je alleen jezelf. Het installatieproces is altijd een drama.

Vanwege de trage harde schijf op de Xbox One en PlayStation 4 is het wachten te lang om te installeren. Volgens CharlieIntel is de download van Call of Duty seizoen 6 voor PlayStation 4 ongeveer 19,3 GB. Op Xbox One hebben we het over 22,66 GB. Pc-gamers zijn ook beschikbaar met een flinke downloadgrootte van 57 GB voor Modern Warfare, of 25,5 GB als je alleen Warzone speelt.

Voor multiplayer worden het compatibiliteitspakket en het overlevingspakket toegevoegd als je een console hebt. Dit zijn 7,8 GB en 5,8 GB op PS4 en 8 GB en 5,9 GB op Xbox One. Ontvang je de update voor Call of Duty 6 nog niet? Ik heb net gelezen waarom je deze update nu nodig hebt om vanavond te kunnen spelen!

READ  Bewaar Instagram-video's op mobiele telefoon en laptop met online download-apps en tools
More from Madison Garrett

Bekijk Tyson vs. Jones Jr. gratis live in binnen- en buitenland

© 977_ReX_977 / Shutterstock.com Publicatie datum: 27 november 2020 Laatst bijgewerkt: 27...
Read More

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *