De update van Call of Duty seizoen 6 is enorm, dus download!

Hou je van een spel? Zorg ervoor dat je Download Call of Duty seizoen 6 zo snel mogelijk start.

De moderne tijd brengt ook moderne problemen met zich mee. Als u een Spel Je wilt spelen, je zet de computer of console aan en het kan beginnen. Nou, dat is nu anders. Een goed voorbeeld hiervan is Call of Duty: Warzone en Modern Warfare. Als er een belangrijke update wordt uitgebracht, moet u deze zo snel mogelijk downloaden. Als je dit uitstelt, krijg je alleen jezelf. Het installatieproces is altijd een drama.

Vanwege de trage harde schijf op de Xbox One en PlayStation 4 is het wachten te lang om te installeren. Volgens CharlieIntel is de download van Call of Duty seizoen 6 voor PlayStation 4 ongeveer 19,3 GB. Op Xbox One hebben we het over 22,66 GB. Pc-gamers zijn ook beschikbaar met een flinke downloadgrootte van 57 GB voor Modern Warfare, of 25,5 GB als je alleen Warzone speelt.

Voor multiplayer worden het compatibiliteitspakket en het overlevingspakket toegevoegd als je een console hebt. Dit zijn 7,8 GB en 5,8 GB op PS4 en 8 GB en 5,9 GB op Xbox One. Ontvang je de update voor Call of Duty 6 nog niet? Ik heb net gelezen waarom je deze update nu nodig hebt om vanavond te kunnen spelen!

READ  Tanzo-studie voor VMware: gebrek aan kennis van Kubernetes is een grote hindernis
More from Madison Garrett

Ontspan na een dag hard werken bij Ronald Late Night – Deurne Media Groep

Wilt u ontspannen na een dag hard werken? Tijd voor jezelf nodig?...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *