Download Nintendo: sta dapper tegen de wezens uit het graf

Redmond, Wash. ​Werkende draadDe Nintendo Download van deze week bevat de volgende content:

 • Nintendo eShop op de Nintendo Switch

  • Brave Fault II – Ontdek een nieuwe wereld terwijl je alles op het spel durft te zetten en kristallen terug kunt nemen met een feest met vier nieuwe helden van het licht in dit fantastische RPG-avontuur. Breng risico’s en beloningen in balans in RPG’s met Brave- en Default-commando’s. Volg het verhaal van een jonge zeeman terwijl hij aan een groots avontuur begint en onderweg tal van vrienden (en vijanden) ontmoet. Stel je eigen team samen en versla de bazen voor gepersonaliseerde banen, elk met hun eigen unieke vaardigheden. Hoe meer je leert, hoe meer tactieken je gebruikt. Brave Fault II Het zal op 26 februari beschikbaar zijn. Een bijgewerkte demo van de game is nu ook beschikbaar in de Nintendo eShop.
  • Opstanding van geesten en goblins Neem aanwijzingen van beide Ghosts ‘n Goblins En de Ghosts of GhoulsBij het baren van iets compleet nieuws, Ghosts ‘n Goblins De opstanding Het is een titel die zijn naam waardig is. Laat je niet misleiden – deze pittoreske wereld, hoewel geweldig, behoudt dezelfde straffende gameplay die fans verwachtten. Maak in dit actiespel volledig gebruik van Arthur’s wapens, magie en vaardigheden terwijl je door de beproevingen van de demonenwereld navigeert om de prinses veilig thuis te brengen. Verzamel elk grammetje pellets dat je hebt, want je hebt ze nodig. Ben tot vernietigende kritiek gebracht!
  • Blizzard Arcade-collectie – Ervaar een knaller uit het verleden van Blizzard Entertainment! Beleef de erfenis van drie Blizzard-klassiekers opnieuw – BlackthorneEn de De verloren Vikingen En de Rock and Roll Racing​ Probeer twee verschillende Originals voor elke game, evenals een nieuwe Final Edition. Bezoek Blizzard Arcade-collectie Een museum met een verzameling schatten uit het verleden van elke game, zoals kunst, artefacten, muziek en interviews achter de schermen.
 • Digitale lichten

  • Nieuwe Super Mario Bros U Deluxe Als je het leuk vindt om een ​​programma te starten Super Mario 3D World + Fury BowserWaarom spring je er niet in Nieuwe Super Mario Bros U Deluxe​ Het herbergt beide Nieuwe Super Mario Bros. Bij En de Nieuwe Super Luigi YuJe kunt met Mario en Luigi mee op twee pittige avonturen en zijwaarts scrollen door het Mushroom Kingdom. Gemakkelijk te leren besturing, nieuwe op toegankelijkheid gerichte gameplay-personages, maximaal drie coöpspelers en een schat aan nuttige aanvullende inhoud. Nieuwe Super Mario Bros U Deluxe Geweldige keuze voor spelers van alle vaardigheidsniveaus. Nieuwe Super Mario Bros U Deluxe Verkrijgbaar in de Nintendo Online Store.
READ  PUBG Mobile-abonnementen keren terug naar India met een nieuw spel

Activiteiten:

 • gouden kans – Voor een beperkte tijd kun je tot 600 My Nintendo Gold Points verdienen – het dubbele van het normale bedrag – bij het kopen van bepaalde digitale games via de Nintendo eShop, Nintendo.com (indien beschikbaar) of deelnemende winkels. * Inclusief in aanmerking komende games Super Smash Bros. Ultieme En de The Legend of Zelda: A Breath of the Wild, Onder andere! Begin met een bezoek https://www.nintendo.com/games/sales-and-deals/#double-gold-points
 • Brave Fault II Ontvang verzameld! – nieuw Brave Fault II De bonus is nu beschikbaar voor My Nintendo-leden. Dappere RPG-fans kunnen hun mooie 18 “ x 24 ” omkeerbare poster krijgen, met Gloria op de voorkant en Halcyonia, het Kingdom of Spring Breeze, op de achterkant. Ontvang deze beloning door 700 My Nintendo Platinum Points in te wisselen (totdat de voorraad strekt). Bezoek https://my.nintendo.com/ Meer leren!

Nintendo eShop-verkopen:

 • Nintendo eShop op Nintendo Switch, Nintendo 3DS en Wii U

Ook nieuw deze week in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch:

Ook nieuw deze week in de Nintendo eShop op de Nintendo 3DS:

* Aanbieding geldig van 31-1-2021 21:00 uur PDT tot 28-2-2021 23:59 uur PDT. Gouden punten worden toegekend op basis van het bedrag dat u betaalt (exclusief belastingen en eventuele gebruikte punten of kortingen) en hebben geen contante waarde. Beloningspunten worden binnen 14 dagen na aankoop uitgegeven, verdiend op basis van de oorspronkelijke prijslijst van de game in de Nintendo eShop, en variëren per land en valuta. Een Nintendo-account is vereist om My Nintendo-punten te ontvangen en in te wisselen. Voorwaarden zijn van toepassing. https://accounts.nintendo.com/term_point

Naast de videogames die in winkels verkrijgbaar zijn, biedt Nintendo ook een verscheidenheid aan inhoud die mensen rechtstreeks naar hun systemen kunnen downloaden. Nintendo voegt wekelijks nieuwe spellen toe aan de Nintendo eShop, die verschillende opties bieden voor het Nintendo Switch-systeem, het Wii U-systeem en de Nintendo 3DS-systeemsuite.

Nintendo Switch Online is een betaalde lidmaatschapsservice waarmee leden online kunnen samenwerken of vechten in compatibele Nintendo Switch-games, zoals Super Smash Bros. UltiemeEn de Luigi’s Mansion 3En de Pokemon zwaard En de Pokemon Shield​ Leden genieten ook van een samengestelde bibliotheek met klassieke NES- en Super NES-games, waaronder Super Mario Bros 3En de Super Metroid En de The Legend of Zelda: A Link to the Past, Onder vele anderen.

Nintendo Switch Online biedt ook toegang tot een online competitiegevechtspel Super Mario Bros 35, Speelbaar tot 31 maart 2021. Concurreer met andere spelers om als de laatste staande Mario te verschijnen. Houd speciale gevechten in de gaten die regelmatig plaatsvinden waarin je andere spelers kunt uitdagen met een specifieke volgorde van toernooien en speciale voorwaarden. Stel je Mario-vaardigheden op de proef als een klassieker Super Mario Bros. Gameplay krijgt een adrenalinestoot!

Ga naar voor meer informatie over de voordelen van Nintendo Switch Online, om lidmaatschapsopties te bekijken en om meer te weten te komen over een gratis proefperiode van zeven dagen voor nieuwe gebruikers. https://www.nintendo.com/switch/online-service/

Nintendo eShop is een geldservice met een verscheidenheid aan inhoud, waaronder nieuwe en klassieke games, apps en demo’s. Gebruikers kunnen geld aan hun rekeningsaldo toevoegen met een creditcard of een Nintendo eShop-kaart kopen in een winkel en de code van de kaart invoeren. Alle tegoeden van één Nintendo eShop-kaart moeten worden geladen op een Nintendo Switch-, Wii U- of Nintendo 3DS-systeemfamilie, maar kunnen in elke Nintendo eShop worden gebruikt als de systemen aan één Nintendo-account zijn gekoppeld.

Amerikaanse en Canadese klanten van 18 jaar of ouder kunnen hun PayPal-account koppelen aan hun Nintendo-account om digitale games en content voor het Nintendo Switch-systeem op het apparaat en op de Nintendo-website te kopen. Zodra de accounts zijn gekoppeld, kunnen gebruikers PayPal ook als betalingsoptie gebruiken bij het kopen van digitale inhoud voor de Wii U- of Nintendo 3DS-familiesystemen op de Nintendo-website.

Nintendo-leden kunnen gouden punten verdienen op in aanmerking komende digitale aankopen. Heeft u al gouden punten? Wissel het in voor je volgende digitale aankoop van Nintendo Switch- en DLC-games in de Nintendo eShop, of beloningen met korting voor sommige Nintendo 3DS- en Wii U-programma’s. https://my.nintendo.com/reward_categories voor meer details.

Onthoud dat de Nintendo Switch- en Nintendo 3DS-systeemsuite is voorzien van ouderlijk toezicht waarmee volwassenen een deel van de inhoud waartoe hun kinderen toegang hebben, kunnen beheren. Nintendo 3DS-spelers die een Nintendo Network ID registreren, krijgen toegang tot gratis te starten spellen en gratis spelaanbiedingen in de Nintendo eShop, en krijgen het laatste nieuws en informatie rechtstreeks van Nintendo. Ga naar voor meer informatie over ouderlijk toezicht op de Nintendo Switch en andere functies https://play.nintendo.com/parents/crash-ourses/parental-controls/ En de https://www.nintendo.com/switch/​ Bezoek voor alle andere systemen http://support.nintendo.com/

Noot voor de redactie: Nintendo-persmateriaal is beschikbaar op http://press.nintendo.comMet een wachtwoord beveiligde site. Om in te loggen, registreer u op de site.

Written By
More from Eda Greene

De download van Microsoft april 114-patch omvat CVE’s, inclusief nieuwe Exchange Server-fouten

Microsoft raadt bedrijven aan om vier nieuwe Exchange Server-kwetsbaarheden op te lossen...
Read More

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *