Download nu de One Piece Odyssey-demo

Download nu de One Piece Odyssey-demo

Verhaallijn fans Je krijgt de kans om de wateren te testen Epischdagen voor opladen launch. De aankomende actietitel in de open wereld van ontwikkelaar ILCA en uitgever Bandai Namco Entertainment biedt een kleine teaser in de vorm van een demo. Hiermee kunnen spelers de eerste twee uur beleven met Luffy en de Straw Hat Pirates terwijl ze aan een lange reis beginnen. Demo voor Odyssee uit één stuk Nu beschikbaar voor PlayStation 5en PlayStation 4 en Xbox-serie X | s.

Maak een ritje met de Straw Hat Pirates in de One Piece Odyssey-show

De komende demo van de sologame van ILCA en Bandai Namco zal het eerste deel van het verhaal van de game verkennen. Het is duidelijk dat de downloadbestanden relatief klein zijn, minder dan 8 GB in de korte gameplay. Natuurlijk zal de volledige game de installatiegrootte nog verder opdrijven, maar met de demo kun je de eerste momenten van de game spelen Odyssee uit één stuk. Bovendien kan elke voortgang die in de demo is gemaakt, worden overgedragen naar de volledige game zodra deze is uitgebracht.

PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series X | S-bestanden downloaden Odyssee uit één stuk Demo nu vanuit hun digitale winkels. Zoek gewoon naar de titel van het spel tijdens het zoeken naar de gratis demo. De Standard en Deluxe Editions zijn ook te zien in de winkels.

Op het moment van schrijven lijkt er geen bestand te zijn PC Een kopie van het aanbod. Alleen de bovengenoemde platforms bieden gameplay, hoewel dit vóór de releasedatum kan veranderen. Ondertussen zijn er veel aanhangwagens en gameplay-video’s die een referentiekader kunnen bieden.

READ  AP ECET Hall Ticket 2022 vrijgegeven op ets.apsche.ap.gov.in Hoe te downloaden

Odyssee uit één stuk Wordt deze week op 13 januari gelanceerd voor PlayStation 5, PlayStation 4 en Xbox Series X | S en PC. Download de demo nu om te zien wat Straw Hat Pirates te wachten staat in de nieuwe JRPG van Bandai Namco Entertainment.

enthousiast zijn over Odyssee uit één stuk? Met welke Straw Hat Pirate kijk jij er naar uit om mee te spelen? Laat het ons weten in de comments!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *