Download nu! Dit is wat er nieuw is in WatchOS 9 beta 6

Apple heeft watchOS 9 beta 6 vrijgegeven aan ontwikkelaars. We vertellen je wat er nieuw is in watchOS 9 beta 6. Lees verder!

Lees verder na de aankondiging.

watchOS 9 beta 6 is beschikbaar voor ontwikkelaars

De zesde bèta van de nieuwe software voor de Apple Watch is afgelopen! Helaas kunnen we geen grote nieuwe wijzigingen voor uw Apple Watch vinden in watchOS 9 beta 6. Update Bekijk OS 9 Voor ontwikkelaars wordt het voornamelijk uitgebracht om softwarefouten op te lossen en kleine software-updates toe te passen.

Wel kunnen we alvast op een rijtje zetten wat er voor jouw Apple Watch gaat veranderen met de komst van watchOS 9. Je leest er alles over in dit artikel!

Dit is wat er nieuw is in watchOS 9

We zien maar liefst vier nieuwe wijzerplaten in watchOS 9. Deze hebben allemaal een sterrenkundig thema. Daarnaast ondersteunt de ECG-app nieuwe gezondheidsfuncties en kan de Apple Watch straks je slaap beter bijhouden. Zo weet je horloge of je in REM-slaap of diepe slaap zit.

Met de nieuwe Medicatie-app kunt u in watchOS 9 uw medicijnen en andere supplementen beheren. U ziet ook herinneringen op uw Apple Watch wanneer het tijd is om deze in te nemen. Naast de gezondheidsfuncties krijgt de Workout-app ook add-ons om je sportprestaties te verbeteren.

READ  Demonstraties in heel Europa voor Ocalan - Kurdish News

Installeer watchOS 9: dit heb je nodig

Om watchOS 9 later te installeren, kunt u dit maar op één apparaat doen Apple Watch-serie 4 of nieuwer. Helaas heeft de Apple Watch Series 3 het niet gehaald op de lijst met smartwatches die de update zullen ontvangen. Wil je alle nieuwe functies gebruiken, maar heb je nog geen Apple Watch? Lees dan het artikelKoop in 2022 een Apple Watchof uitchecken Apple Watch prijsvergelijking.

Vergelijk prijzen voor de Apple Watch Series 7

Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Meld je dan bij ons aan Het nieuws. Download daarnaast een bestand gratis iphone-app En houd onze website in de gaten. Dan mis je nooit meer nieuws van Apple!

More from Madison Garrett
Update: Steve Curry’s zaak voor Game 1
Update: Curry speelt het spel wel, maar start niet. De Golden State...
Read More
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *